Searching

Woman
Couple woman & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Sex:
Age: 58 years 49 years
Zodiac sign: Libra Cancer
Sexual orientation: bi
Marital status: unmarried partners unmarried partners
Eye colour: brown brown
Hair colour: brown brown
Height: 185 cm 177 cm
Weight: 95 kg 67 kg

Sex hobbies and interests

foot-fetish
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
sneaking
high heels

Personal description

Především hledáme přátele, rádi poznáme pohodový páreček (raději nekuřáky),který nebude tlačit na pilu a nikam spěchat.. Těšíme se na setkání u vínka či piva, při vzájemných sympatiích a jiskření se fantaziím meze nekladou :-) Jsme pohodový pár se dvěma dětmi, rádi poznáme nám podobný, děti tedy výhodou, i na společnou dovolenou, výlety, Silvestr....

Ona je silně Bi a touží po mazlení s něžnou vílou, vášnivou kráskou, princeznou... hledá kamarádku s výhodami nebo tomu říkejte jak chcete.. :-)
On se nebrání mužským dotykům.

Mazlení a něha ona s ní, sprosťačinky on s ním a sranda každý s každým v duchu hesla carpe diem.. Do výměny nás nenuťte, aneb zásun každý do té své! :-))
Nejsme žádní sexuální maniaci, nesháníme "pořádnej šukec", jak tomu tady někteří říkají, na to si vystačíme sami a ani nemusíme promilovat noc. Příjemné ladění a vzájemné škádlení je do začátku až až! Není přece potřeba lézt při prvním setkání hned do postele, ne? :-)

Po dopisování ani virtuálním sexování neprahneme, chceme lidičky z masa a kostí, pár vzkazů s výměnou civilního fota a domluvou setkání stačí.

Díky, že jste dočetli až sem, nechápaví prosím čtěte ještě jednou od začátku!