Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
photo shooting

Blogs (1)

Polohy pro trojku

4 years ago 8 2193 2

Dvě kovbojky Muž leží na zádech a jedna žena nasedne na jeho penis. Druhá si mu přidřepne nad obličej. Obě kovbojky pak zažívají divokou jízdu a muž také. V této pozici jsou si všichni blízko a tak…

Personal information

Age: 32 years
Zodiac sign: Sagittarius
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 165 cm

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
piss
sandwich
sex in public
nylons
bondage
sneaking
uniforms
fingering

Personal description

Alba jsem vypnul, na žádost je zapnu 😉

Střelec má pověst největšího dobrodruha mezi všemi znameními. Láska je pro něj vždy hrou šancí a matematikou náhody. Takže to buď dopadne, nebo ne. V tom případě jde o dům dál a zkouší štěstí jinde.

Tento muž má věci pod kontrolou. Je velmi aktivní a nenechává věci náhodě. K sobě hledá partnerku hledající nové výzvy na společné cestě životem.

Střelec je velmi vášnivé a temperamentní znamení. Hladový po nových věcech a podnětech. Je taky jeden z mála, který vítá zkušenosti v posteli. To aby zjistil, jaký byl a v čem může být lepší. Zpětná vazba je pro něj velmi důležitá.

Co čekat od muže Střelce?

Střelec je v posteli velmi šikovný. Je sebejistý a otevřený novým věcem. O všem dokáže otevřeně mluvit a tak partnerka nemusí mít strach sdělit mu své touhy. Každá novinka či prostor pro zlepšení je pro něj nová výzva.

Snad žádné znamení si nelibuje v tolika variacích milostných poloh, jako právě Střelec. Rád zkouší taky nové hračky a různé pomůcky. Rozkoš své partnerky nebere na lehkou váhu. Nikdy ji nenechá neuspokojenou.

Nemá rád rutinu. V posteli je velmi překvapivý. Sex chce vášnivý a intenzivní. Žena by se měla připravit i na sex mimo domov, protože Střelec ho miluje. Jsou pro něj důležité nové podněty, protože toto znamení má sklon k nudě při příliš dlouhém stereotypu.

Proto bere sex jako zábavu a dokáže ho brát s humorem. Nebere milostné hrátky příliš vážně a dokáže je oddělit od emocí, což je občas škoda. Když je po všem, může z něj vypadnout i překvapivá filosofická myšlenka. Jednoduchost, upřímnost a zábava – to je Střelec.

Co očekává muž Střelec?

Je lovec a rád loví. Proto by mu měla žena dopřát potěšení z lovu a zajistit, aby byla jedinou kořistí. Určitě ho moc nebaví rozhovory o romantické společné budoucnosti. Mnohem raději má dobrodružnou povahu ženy.

Pokud mu ukáže, že se nebojí změn a nových výzev, získá si jeho pozornost mnohem rychleji. Střelec rád mluví o svých dobrodružstvích, ale nerad zachází do detailů. Projevy emocí nejsou úplně jeho styl.

V posteli by ho měla, žena překvapovat. Jakékoliv novinky mu dělají dobře. Sex je pro něj dobrodružství, a pokud na něj žena vybalí rychlovku někde na veřejnosti, bude nadšený. Libuje si v pocitu, kde je uctíván. Orální sex je pro tuto příležitost vynikající volbou.

Co je ještě dobré vědět?

Erotogenní zóny střelce jsou zpravidla boky a vnitřní strana stehen. Miluje fetiš. Punčochy, podpatky a latex chce! Občas bývá hotový až moc rychle, ale může několikrát za den. Jeho milování je jako sushi. Malé porce, ale mnoho chodů.