Searching

Woman
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Zodiac sign: Libra
Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 180 cm
Weight: 85 kg
Skype: Áno mám

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
fingering

Personal description

Pekné úchvatný život prajem všetkým...... Je asi nemožné nájsť to čo hľadám, možno to ani neexistuje, alebo chcem veľa ... alebo náročný som no cez to všetko to skúsim...Týmto Vás Ťa TEBA ŽENU hľadám, pár, kamarátku, priateľku, milenku...niekoho, s kým budeme naozaj kamarátmi, zároveň trebarz aj milencami.No nebranim sa aj príjemnému páru....Niekoho kto si ma vypočuje, niekoho koho si môžem vypočuť ja.Porozprávať sa o všetkom.
Kľudne buď zadanou, maj manžela deti, nebude nám to prekážať, budeme diskrétny seriózny. Kľudne sa v tom prípade stretnime tajne, zájdeme niekam na kávičku...Je mi jedno či budes mat 20+ rokov, alebo 50+ len aby sme si rozumeli po všetkých stránkach. Som rozumný zdravý,zrelý .Že vraj aj sympatickí.Nie len v Sexe.Rád experimentujem.
Ak si budeme sympatickí, ak si budeme rozumieť, som presvedčení, že sa budeme tešiť na naše ďalšie stretnutie. Ak si ste tiež pracovne vyťažená-ý, nemáš-te čas na normálny vzťah, no zároveň potrebuješ-te odreagovať od všedných dni a chceš mať kamarátov, milencov, či Ťa nebaví Váš manželský život a hľadáš-te tu niekoho na okorenenie, možno som ten ktorí Ti-Vám sadne- u.A privedie k
Dlhým ,,ORGAZMOM " Po masirovani bodu ,,G" Skúsme to, napíšme si, foto nepožadujem ale dobre by bolo,aby sme vedeli obaja s kým si píšeme(Som za reálne stretnutie) zájdime na kávu,čaj alebo drink...uvidíme.
Rád si to skúsim aj s párom alebo samotnou ženou.... Veková hranica pre mňa nehrá rolu ale dospelý musi biť... Ozaj je to o sympatiách.

Ak sa mi ozve mladší sympatický pár alebo samotná žena uvážim po prijatej fotografií a pár správ. To zvážim.
Môžme komunikovať cez nasledovné aplikácie...Kde dotyčný sa mi predstaví pod akým nickom tie sú uvedené dalej. Pozriem si ich profil a ak uznám , že či sú mi sympatickí tak komunikujem už s nimi na spomenutých aplikáciach.

Kde sa môžme aj vidieť.Pre rýchlejšu komunikáciu ak máš -tie Apky ak napr.Viber, WhatsApp, mesenger, Skype,Facebook,

Vymenime si telefónne čisla.Neboj-te sa nič nebude zneužité nijak voči Tebe Vám na toľko som rozumný, môžeme cez ne komunikovať.K nim potrebuješ-te aj telefónne číslo.Môžme si ich vymeniť.Ak chceš-te foto a vedieť niečo viac opýtaj-te sa rád odpoviem Podotýkam NIE za FINANCNÚ ODMENU! Som zrelí,zdraví,inteligentní,chápaví,s charizmou,a ,,SEXEPILOM NOo a dospelý pozitívne mysiaci dospelý chlap. Mám rad život rád aj preto ho žijem na plno.Ale najlepšie na tom ,že zbožňujem ,,Sexik" Hm...Tak to využite. Marián.


--------------Veď žijeme len RAZ---------- .. ..Tak prečo si neužívať. Čo tak nezáväzné kavičkové stretnutie kde by sme zistili ako nám zažiaria očká a či to aj iskri či budeme to hasit trebars vášňou našich tiel.Verím ,že nebudete dlho váhať a ozvete sa mi.Kto neskúsi ten nevje.Odpíšte alebo ozvite sa škoda každého času ktorý sa už nevráti Vám ani mne.

Podotýkame stretko BEZ FINANČNEJ ODMENY.
Album už nemám a tiež nežiadam. Som sa poučil (popalil) Nemenovaný dobračisko zverejnil moje intímne fotografie na Facebooku teda celému svetu ukázal a veríte či nie nie je to nič príjemné.Hľadám ale nie večných Pisalkov !!!Ale reálnych ľudí ktorí chcú žiť zabávať šantiť... a nie prežívať !!!
Pekné dni Vám praje Majo ...


.Pozdravujem Vás dámy,
neviem, či nájdem, čo hľadám, ale skúsim,......... Hľadám milenecký pomer, ženu, ktorá vie, čo chce a ako je to žiť bez milovania a vášne, bez dotykov a nežností, bez pohľadu do očí, ktoré túžia po vás, v ktorých vidíte iskričky vzrušenia,...... Oddať svoje telá vášni, na konci precítiť nádherný raj,......... Ak sa nájdeš v týchto slovách, ozvi sa,..... Ponúkam serióznosť, dôvernosť, diskrétnosť......To isté vyžadujem,......Očakávam, že všetko, čo prežijeme, ostane len medzi nami,..... Ostatné informácie potom ...

Som síce zrelší ale o to skúsenejší.A hm...s chuťou na pekné chvíle... *175*