Searching

Woman
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 185 cm

Sex hobbies and interests

deepthroating
fisting
latex
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
bondage
swingers
sneaking
high heels
fingering

Personal description

Mladý sympaťák rád spozná osobu nežného pohlavia na spoločné aktivity ( nie, naozaj nemyslím len tú jednu aktivitu). Rád sa stretnem, pozvem na rande a ďalej sa uvidí. Môže to začať nevinnou kávou, pokračovať spoločným výletom a skončiť niečím krásným a vzrušujúcim.......

Nemám rád nudu, ani v bežnom živote, ani v posteli. Rád žene spôsobujem orgazmy a pocity slasti a vzrušenia, to je pre mňa najväčšia odmena, keď sa ženské telo zvíja v kŕčoch orgazmu. Nehľadám úlety, ani stretnutia ahoj som ten a ten...... tak poď ideme na to. Chcem osobu spoznať aj inak, ako len od zadu. Dôležité je mentálne vyjadrovanie sa a slušnosť.

Nehľadám ani modelku, ale ženu, ktorá dokáže byť sama sebou. Nemusíte sa báť napísať, veď komunikácia je základ každého nového poznania.

Nehľadám ani prioritne vzťah, ale brániť sa mu nebudem ak to bude smerovať do takého štádia.

Žena nebránica sa experimentom a má rada všetko vzrušujúce so štipkou perverzity, pretože tá k sexu neodmysliteľne patrí. Samozrejme dávkovaná v akurátnom množstve vyhovujúca obom.

Občas premýšľam, či je možné nájsť ihlu v kope sena. Alebo aspoň náprotivok ku mne kompatibilný na postupné spoznávanie. Prípadne ak by si rada zažila normálne rande a dvorenie chlapa, ak to ešte existuje?!?! Alebo aspoň na zmrzlinu:))))