Searching

Man
Purpose of search:
relationship

Personal information

Height: 170 cm

Personal description

Když jsem se poprvé registrovala na tomto serveru, bylo to ze zvědavosti a z touhy najít si milence s velkým penisem. Jelikož je pro mne sex důležitý a vím že chci aby můj muž velký penis měl, odvažuji si ho hledat i tímto způsobem. Hledám tedy vztah. Při běžném seznámení bohužel není možné tyto věci řešit a chci předejít opakovanému zklamání..velký penis* však není jediným kritériem. Preferuji muže, kteří jsou inteligentní, charakterní a pokud možno i vysocí.

Vyhrazuji si právo neodpovídat na oplzlé nebo hloupé zprávy, naopak ráda odpovím na vzkaz, který má hlavu a patu. Fotku pošlu jen v případě, že naše konverzace se bude ubírat tím správným směrem.

Možná se moje požadavky někomu budou zdát přehnané, nebo dokonce arogantní. S respektem ke svému i Tvému času to říkám narovinu, abychom si ušetřili čas, protože ten je to nejcennější co máme...Budu se těšit :)

* velký penis je (pro mne) 20 a více...
FAQ: profilovka nejsem já, jen se mi ta fotka líbí.
Je mi 40, troufám si ale říct že vypadám mladší, minimálně se tak cítím... Postavu mám, řekněme, žensky tvarovanou, větší ňadra i zadek...