Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group

Personal information

Age: 29 years
Zodiac sign: Capricorn
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: blond
Height: 161 cm
Weight: 64 kg

Sex hobbies and interests

latex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
uniforms
high heels

Personal description

Pro INFORMACE a REZERVACE, VOLEJTE 778713715. Děkuji
Nejsem schopna na všechny vzkazy reagovat a navíc raději mluvím, než píši, je to příjemnější a efektivnější.

Krasný den přeji. Jsem VZRUŠUJÍCÍ & ŠTAVNATA MULATKA, co rozproudí Tvou sexuální energii do celého těla. Zažiješ hebounké jemné doteky, velmi pružné masérky, která dokáže probudit všechny Tvé smysly... Kočička, co ráda vystrčí drápky a nikdy u ní nevíš, jak divoká bude Tvoje masáž. Masíruji i celým tělem, všechny Tvé erotogenní zóny a smyslně dráždím, každý kousek Tvého těla... Zažiješ souhru doteků, o kterých jsi neměl ani tušení, že Tě mohou tak moc, VZRUŠOVAT. DOTEKOVÉ EROTICKÉ MASÁŽE v podání mlaďounké kočičky, s kulaťoučkým zadečkem, která ví, jak vzbudit v muži vášeň a rozdmýchat oheň na tom pravém místě. KOUZELNÉ EXOTICKÉ MASÁŽE, které Tě přivedou do RÁJE... GSM 778713715, Praha 3 u ul. Seifertova


For information and reservations, call 778713715. Thank you I am not able to respond to all the messages and I prefer to talk before I write, it is more pleasant and effective.

I wish for a beautiful day. I am thrilling & juicy mulatto, what is the whole body of your sexual energy flowing. You will feel soft delicate touches, very flexible masseuse who can awaken all your senses... A kitty who likes to push the claws and you never know how wild your massage will be. I do massage and the whole body, all your erogenous zones and sensually irritating, every piece of your body. You will feel the interplay of touches, which you had no idea that they might so much excite you. Touch Erotic massage in bringing young, with a round butt, which knows how to arouse in men passion and Stoke fire in the right place.
Magical exotic massages that lead you to paradise... GSM 778713715, Prague 3 at street Seifertova