Searching

Man
Couple woman & man
Couple man & man
Purpose of search:
sex

Personal information

Sexual orientation: bi
Height: 175 cm
Weight: 89 kg

Dating Ads (2)

Vyhulím

Man seeking man
Czech Republic Středočeský kraj

Rad bych tě vyhulil.Přijedu.Můžu ode dneška až do úterka každej večer kolem 22 hodiny.Dej vědět ale přečti si profil.Těším se na tvůj cákanec.Ty do 50 let.Dojedu Praha Kladno Slaný Beroun.Romové nepište

Sex hobbies and interests

sperm

Personal description

Miluju semeno,ale nerad hulím dlouho,mám rád rychlej střik,ale se semenem se pak rád mazlím,obličej si rád otírám o péro když je upatlaný od semene

Mužům bez problémů vykouřím péra,ale opětování nechci.Pokud budeš chtít navzájem,najdi někoho jinýho.Prostě přijedu,vytáhneš ho,vyhulím a odjedu.To je vše.Pokud chceš aby to viděla ta tvoje a popřípadě tě kouřila se mnou,nemám problém.

Na otázky typu,ty si ho nevyhoníš? můžu tě honit,svlékneš se,necháš se šukat a pod. odpovídám že ne,takže se mě na to nemusíte ptát.Prostě se sejdem,vyhulím a odejdem.Nic víc.

Ráno občas mám zázemí tak pozvu k sobě,v noci když jsem online tak přijedu za tebou.

Fotku sem nedám ani nepošlu,od tebe fotku nechci.Zajímá mě jen zdraví,čistota a tvůj stříkající čurák.Nezáleží mi na tom jak ho máš velkýho,preferuju spíš malý péra.Čím větší výstřik tím pro mě lepší.

Hledám muže do 50 let,víc ne.Můžeš mít i pupek,ale nechci extrém.Jestli jsi hezkej nebo ošklivej neřeším,chci jen tvoje čistý a voňavý péro.

Jsem pojízdnej a můžu dorazit na Berounsko,Kladensko a kraj Prahy okolo Zličína a Bílý hory.

K mojemu vzhledu? Napíšu to asi tak,mám 175 cm,95 kilo a holím si hlavu.Vzhledově asi tak hroznej nebudu,pár čůráků jsem vykouřil,takže to asi se mnou nebude tak špatný,jinak bych si asi neškrtnul.

Takže chlapi,pojďte mi zcákat hubu jak děvce.

Sedmset dva osmset čtyřicet tři osmset sedmdesát.Telefon je zaplej jen když mám čas a je jen na příjem hovorů,nelze odepsat na sms,nekupuji tam kredit.Je jen na urychlení domluvy.