Searching

Man
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

User albums (1)

User videos (1)

Personal information

Age: 37 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Height: 170 cm
Weight: 110 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sandwich
nylons
dominator - slave
fingering

Personal description

*13*Pro ty, co jsou líní číst: hledám 2 nezadané muže na přátelství s benefity ve 3 i ve 2.*13*

Mám sen: zažít trojku se dvěma muži. Neplánovanou. Prostě jednou půjdeme s kamarády na pivo, budeme si povídat, smát se, zabrousíme i k vážnějším tématům a něž se rozejdeme každý domů, oba obejmu a políbím… a jim se to zalíbí a budou chtít pokračovat…
Spontánně, něžně, lehce ovíněni, mazlivě, zvědavě, bez zbytečných řečí a přemýšlení.

Potíž je v tom, že nejsem zrovna typická kráska. Nerada se nazývám BBW a mé tělo mi příliš nevyhovuje, ale jsem jaká jsem. Velká žena s opravdu obrovským zadkem, co by si přála více pozornosti, než se jí dosud v sexu dostávalo. Chci být ta princezna uprostřed. I když se muži nebudou sebe navzájem štítit, nechci si připadat jak třetí kolo u vozu. Nechci dva muže, co v rámci svého sexuálního experimentování prostě překousnou, že jsem tlustá. Hledám 2 muže, ideálně kamarády, nezadané, kterým se líbí baculky, bacule, i ty obří ženy. Umí být pozorní, něžní i trochu drsnější (uvítám mírnou dominanci aspoň jednoho z nich), jsou schopni se se mnou vídat nepravidelně, avšak často, společně i každý zvlášť, podle nálady a časových možností, nejen za účelem sexu, ale i z akulturou, na prochazku, popit, pobyt.... Prostě prima kamarády do deště.
A aby těch "jenže" nebylo málo, jsem vybíravá. A to hodně. Moji kluci musí být chytří, nenafoukaní, s možností zázemí třeba na koukání na film :),ideálně mého věku (+-5 let, i když výjimky se dají udělit), ani tlustí, ani tencí, obutí neobutí, přijet nepřijet...

Jelikož nestojím o přílišnou publicitu, je tenhle profil neověřený schválně. Mám tu ještě jiný, ověřený, s galeriemi, jehož odkaz ráda poskytnu vážným zájemcům/uchazečům.
Už mám vyzkoušeno, že ženy zde dostávají opravdu hodně zpráv, na které ani nelze stíhat odpovědět, tak se prosím případně nezlobte, když se na vás nedostane.