Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
photo shooting

Personal information

Sex:
Sexual orientation: bi
Marital status: unmarried partners unmarried partners
Eye colour: blue blue
Hair colour: blond brown
Height: 175 cm 156 cm
Weight: 75 kg 41 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
bondage
swingers
sneaking
high heels
fingering

Personal description

Ahoj, jsme pár.
Rádi bychom napsali pár instrukcí pro jedince, kteří by nás chtěli oslovit:
Více než jeden člověk se oslovuje množným číslem. Pokud Ti to už teď připadá složité, zkus to vydržet a nenapsat nám. Jsme pár z Čech, proto prosíme, piš nám buď gramaticky správnou češtinou nebo to zkus vydržet a nenapsat nám, pokud Ti slovo gramatika nic neříká. Výjimkou je, pokud umíš psát správnou gramatikou v jiném jazyce. To nám klidně napiš. Ale jelikož popisek píšeme česky, asi mu stejně nerozumíš.
Jsme společenští a proto se rádi seznámíme s páry a ženami v podobném věku jako jsme my. Takže pokud váš věk začíná 4 a výše, jste nejspíš téměř 2x starší než slečna od nás. Proto prosím zvažte, jestli nám chcete opravdu psát. A když píšeme s páry a ženami, myslíme tím opravdu jen páry a ženy. O samotné muže opravdu nestojíme a až stát budeme, vybereme a oslovíme si sami. O profil se stará on, takže nabídky na schůzky v jednotném čísle se berou jako navrh k homosexuálním praktikám😉.
Máme zde spoustu galerií a videí, ale standardně prezentujete vždy jen část. Takže pokud si budeme sympatičtí, rádi vám ukážeme i více.

A nakonec instrukce pro ty, kteří nás poznají a náš profil si spojí s reálnými lidmi- námi. Nedělejte z toho takové drama. Lidská sexualita tady byla a bude. Není to nic nelegálního. Naopak - až se potkáme osobně, rádi si s vámi na téma amatéři.cz popovídáme...