Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

User albums (1)

Personal information

Zodiac sign: Leo
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 187 cm
Weight: 85 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
piss
sandwich
sex in public
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
dominator - slave
fingering

Personal description

Prajem pekný deň. Som zrelý Dominant, ktorý hlada rozkoš a spestrenie a neznesiem odpor a odmeňuje za poslušnosť. Si zrelá suba a predpokladám, že vieš čo chceš. Že si rouzhodnutá poslúchať a prijímať príkazy od pána. Zažiješ pravý život sučky, ktorý ťa uspokojí, pokiaľ ty budeš schopná uspokojiť svojho pána !!!

Tvoj pán ti ponukne rozkoš a spestrenie ale nestrpí aby si ďalej písala s kýmkoľvek, kto je dominantný !!! Preto ak už máš pána, daj mi to na vedomie. Ak nie a máš záujem, konaj! Príkazy budeš prijímať len odo mňa a kontaktovať sa len na môj príkaz s niekým iným. Najskôr len virtuálne. Ak za niečo budeš stáť, sama budeš pociťovať potrebu sa aj reálne stretnúť.

Tvoj pán hlada rozkoš a spestrenie aby si sa ozvala a dala jasne na vedomie, že mieniš byť jeho sučkou a hračkou.
Pokiaľ len vymýšľaš nezmyselné veci a nie si si istá, ani sa nenamáhaj. Potrebujem sučku a sub, ktorá vie že je sučka a sub, vzrušuje ju to a chce sa telom aj dušou zúčastniť na výcviku. Rozhodne nepotrebujem nevyrovnanú ženu, ktorá si nie je istá a snaží sa krátiť chvíle prihlúplymi inzerátmi, čo tu zase nie je až tak zriedkavé.
Tak ak za to sama sebe stojíš, ozveš sa !!! Pokiaľ áno, neoľutuješ !!!
Tak sa odhodlaj!!! Podľa možnosti obratom !!!Som diskrétny. Praktiky , SM PRAKTIKY zväzovanie, spanking, fetish, footfetish, deep feet, pošliapanie, bootfetish, bondage, mučenie bradaviek, facesitting, fisting análny aj vaginálny, piss, a mnoho ďalšieho... NAPIS MI určite najdeme spolocnu rec...