Searching

Man
Group
Purpose of search:
sex

Personal information

Sex:
Age: 55 years 53 years
Zodiac sign: Libra Gemini
Sexual orientation: bi
Marital status: unmarried partners unmarried partners
Eye colour: blue brown
Hair colour: black black
Height: 180 cm 167 cm
Weight: 110 kg 82 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sandwich
group sex
sperm
fingering

Personal description

Přestože v běžném životě jsme prý normální, v sexu jsme "trochu" jiní.

Mám to ráda ve více lidech. Přesněji - s více muži najednou. Čím víc, tím lépe. Nejšťastnější jsem, když mám všechny dírky plné a šukají mne jak děvku z ulice.

Mám svého chlapa, cuckolda. Moji věrnou hračku co mne poslechne na slovo. Když mu řeknu, bude vás kouřit, nebo mi třeba vylíže vámi vystříkanou dírku a ještě mi za to poděkuje. Taková děvka pro všechno. Ale sama bez něj nikdy nic nepodnikám !!!

Nežijeme trvale v ČR! Jezdíme sem jen občas na víkendy a chceme si to hezky užít. Vždy plánujeme a domlouváme se týden až dva předem. Nechceme někoho hledat na poslední chvíli.

Nelekejte se, když třeba napíšu že hledáme 10 chlapů. Máme takovou zkušenost, že když se domluvíme s deseti zájemci, přijedou dva, v lepším případě tři. Rekord jsou zatím čtyři z dvanácti. Podívejte se na galerku.

Takže pokud máte zájem se s námi setkat a užít si sex naprosto bez zábran nebo si třeba splnit nějaké své tajné přání, napište do vzkazů a pošlete civilní fotku. Bez ní nemáte šanci. Vyhrazuji si právo vybrat si chlapa kterého na sebe pustím. Musí se mi alespoň trochu líbit, to snad chápete, ne?

Jsme oba kuřáci. Pokud vám to vadí, ani nepište. Nemáme zájem o bolest, krev, výkaly a podobné hnusy! Chceme si jen pořádně zašukat. Nabízíme zdraví, čistotu a naprostou diskrétnost. Totéž také požadujeme.

Blbce co si neumí ani přečíst profil a pak otravují a ptají se na věci které tady máme napsané ignorujeme.