Searching

Woman
Couple woman & man
Purpose of search:
sex
talking

Personal information

Sex:
Age: 44 years 44 years
Sexual orientation: hetero bi
Marital status: unmarried partners unmarried partners
Eye colour: blue
Hair colour: blond black
Height: 178 cm 169 cm
Weight: 84 kg 54 kg

Sex hobbies and interests

foot-fetish
oral sex
sex in public
group sex
uniforms
fingering

Personal description

Původně jsme chtěli poznat ženu, která by si chtěla užít s párem, ale protože je to téměř nemožné rádi poznáme sympatický pár, ve kterém by ženu lákaly hrátky s druhou ženou. Ideálně aby byla jako je přítekyně, štíhlé postavy a menší prsa jsou výhodou. Naše představa je, nejdřív se aspoň trošku poznat při nezávazné schůzce na neutrální půdě a v případě sympatií se domluvit na dalším setkání, kde bysme spolu mohli něco prožít, třeba strávit sobotní odpoledne(podvečer) a noc na naší chatě a užít si to pěkně v klidu, bez stresu.

JE TU DOST RÁDOBY PÁROVÝCH PROFILŮ, KDE JE POUZE CHLAP, TAKŽE BUDEME CHTÍT DŮKAZ, ŽE KOMUNIKUJEME OPRAVDU S PÁREM A I ŽENA VÍ O TOM CO SE DĚJE : TELEFONNI HOVOR, NEBO NÁMI URČENÁ FOTKA VÁS OBOU (SAMOZŘEJMĚ BEZ OBLIČEJE). - JE TO PRO VÁS PROBLÉM ? - NAJDĚTE SI JINÝ PÁR.

Protože máme děti, tak musíme plánovat dopředu, kdo by se s námi chtěl sejít, musí to respektovat.
Psali jsme si s párem, kde byla komunikace super, ale bohužel při osobním setkání byl velký problém naši psi a tím vše skončilo. Jestli máte problém s tím, že máme tři fenky, které na chatu bereme sebou, tak nás ani neoslovujte, ušetříme si čas navzájem.

Jestli hledáte výměnu partnerů hned při prvním setkání, taky nám nepište. Vše záleží na domluvě a sympatiích. Při první schůzce pouze holky spolu můžou cokoliv jim bude příjemné a co budou moct chlapi, to je na domluvě.

VŮBEC NÁS NEZAJÍMAJÍ ZPRÁVY JAKO TYHLE : Ahoj si hezká zeptám se tě zašukala by si si semnou za 4000 tisíce...?

nebo : Ahoj mohl bych té poprosit o ohodnocení mého penisu ? Muzu poslat foto s obličejem ?

Za pochválené fotky budeme rádi, ale fotky vašich penisů a nabídky na sex za odměnu si nechte pro jiné.