Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Blogs (2)

Ženy a sex s více muži

6 years ago 2 2784 5

Uveřejnil jsem nějaké scénáře které navrhli samotné ženy. Někdo se tomu divil já nevím proč, ale i ženy mají různé touhy a chtějí si užít sexu v hojné míře. Pro nějaké představy které mají nebo je…

Různé představy žen - scénáře

6 years ago 3 2181 1

Scénář - žena 37let Mám ráda hodně sex tak jsem si domluvila setkání s 4 muži, věk není důležitý, mám ráda starší muže, kteří mně budou společně uspokojovat. Jsem z daleka tak přijedu na místo…

Personal information

Sexual orientation: hetero

Sex hobbies and interests

anal sex
fisting
sandwich
group sex
swingers

Personal description

Hledáme ženy co si chtějí užít sex s více muži, může to být i pár Ž+M kde po tom žena touží. Vše je možné domluvit bez dlouhého psaní, když je rozumná domluva. Trvalejší přátelství vítáno, to umožní pravidelná setkání.

Jsme dva muži ze střední Moravy. Kteří hledaji ženu, dívku, která má zájem o sex, setkání s více muži, nebo sex ve skupině i s více ženami nebo i sex podle scénáře. Vše je na domluvě.

Plní se různá přání ženám a dívkám v sexu, nejenom muži mají touhy něco zvláštního prožít. Najdou se i ženy a to v různém věku co mají sexuální sny a bojí se je v normálním životě uskutečnit. Nemějte strach a napište svá přání, je to zde vše diskrétní a provozujeme bezpečný sex (guma). Setkání ženy s muži nevyžaduje žádné finanční náklady je dobrovolné a bezplatné.

Diskrétnost je zajištěna tím, že domluva je prováděna jen s jedním z nás, který vše domlouvá a plánuje.

Jen pro inspiraci:
scénáře 37 a 40 leté ženy a scénář mladé 22 leté přítelkyně. Bylo to její přání přímo sen něco takového prožít ze staršími muži. Oslovila jednoho z nás, ten jí dělal doprovod.
Také se najdou i starší ženy 47 letá co měla sen a chtěla prožít krásný sex.

Scénář žena 37leté ženy
Mám ráda hodně sex tak jsem si domluvila setkání s 4 muži, věk není důležitý, mám ráda starší muže, kteří mně budou společně uspokojovat. Jsem z daleka tak přijedu na místo setkání vlakem, tam si mě jeden muž vyzvedne a přejede se mnou do penzionku kde se vše bude odehrávat. Po cestě se na pokoji upravím (koupel atd.) no a když už budu nahá, přála abych si, aby se i se mnou více seznámil. Chci být hodně natěšená mám ráda vše hlavně líbání a to všude, lízání poštěváčku, prstění mazlení s bradavkami ty se mohou i troch stisknout je to vzrušivá bolest, šukání a to i do análku. Ráda i kouřím a to do konce. Tak uvidíme jaké bude poznávání už teď se moc těším.
Poznávání s ostatními pány by mohlo proběhnout tak to. Budu oblečená jak moc to ještě nevím, ale bude dlouhý polibek s každým, nebo i více polibků u kterých jejich ruce budou jak se říká hodně nenechavé. Budu stát uprostřed a jen se otáčet mohou mě vysvlékat a přitom hladit, dotýkat se kde se dá chci cítit ruce prsty všude. Při tomhle seznamování i já nebudu zahálet, každého si pořádně prohmátnu v rozkroku a pomohu ptákům ven, doufám, že budou taky hodně natěšeni jako já. Myslím, že pánové se rychle vysvlečou sami když já budu již nahá a ležet na posteli a některý z pánů mě bude lízat a prstit já budu ostatním kouřit ty naběhlé ptáky a těšit se jak jeden za druhým si mě berou a dostávám se do mnoha orgasmů mám ráda i análek Pánové jsem již tak natěšená, že jsem mokrá i na stehnech sexu zdar a tvrdým ptákům. .Abych nezapomněla sex s ochrannou a kouření bez gumy.

Scenář 40lete ženy
3 muži 35-55r by čekali na mě…přišla bych a začali by mě hladit, dotýkat se, položili by mě na matraci a začali dle své libovůle ochutnávat a prstit….pak by se na mě začali střídat, dělali by jsme to v různých polohách…ale chci zažít i sendwich.

Scénář 22leté:
Dcera 22 let doprovází muže (jako nevlastního otce) na setkání dvou kamarádů (40-50let). Debata se zvrhne na sex a vedou se silácké řeči jak je kdo nadržený a jak by to dělal. já tam budu oblečená po lehku veklý výstřih a krátká sukénka (pochopitelně bez podprsenky a kalhotek). Při této řeči příjde slovo na mne, abych ukázala prsa. Budu se zdráhat, některý chlap stoupne nedo když budu u něj sedět, tak mě zvedne halenku a prsa budou venku, sundá ji. Druhý je hned začne hladit, postupně je polaskají všichni. Po téhle akci řeknu, že jsem zvědavá komu se postavil - předveďte se. Chlapy stoupnou kolem mne a vytáhnou je nebo si rovnou sundají kalhoty. Pohoním je v rukách pokouřím, při tom budu sedět, nechám se hladit kam ruce dosáhnou. Jak tohle proběhne řeknu, no nic moc nestáli, ale já jsem zvlhla v rozkroku a potřebuji ji osušit, musíte ji vylízat a lehnu si na pohovku některý muž mě sundá sukénku a začne ji lízat ostatní se přidají budu jim je kouřit honit a oni mně laskat po celém těle. Postupně se všichni na mně vystřídají, abych prožila jeden orgasmus za druhý..

Scénář 47 leté ženy
Pozvala bych si 3 muže pro krásné prožití společného sexu. Není potřeba nikam spěchat tak bych byla ráda, aby jsme se již na začátku při vysvlékání se spolu více se sblížili. Představuji si, že si každého z vás z části vysvléknu a přitom se budeme líbat a hladit. Každý si ze mne něco sundá. Jak budeme nazí, tak vás nechám každého postupně si mě ochutnat mám strašně ráda lízání. Po ochutnávce si kleknu a vy se postavíte do kruhu kolem mně abych si vás jednoho po druhém ochutnala a trochu postavila. Pak se znovu postavím a zase se budu postupně s každým líbat a mazlit, ale ostatní budou kolem mne a budou mě laskat po těle, líbat mě na prsa,hladit prsa, tělo, zadek můžou i prstit análek, ale do DIRKY NE to později jen tam na krajíček prsten. Tim to způsobem mě za chvíli udělá ta ve stoje.
Po tom si lehnu a roztáhnu nohy, budete si krásně se mnou hrát - lizání a lehounké, slabé prstění jen zlehoučka já si budu kouřit jednoho po druhém jak přijdou k hlavě, tak aby byli připraveni, dobře natěšeni. To vše se bude opakovat tak dlouho, než budu řádně natěšená, nenechám nikoho do sebe ho dřív zasunout, když to bude brzo dám třeba nohy k sobě, to bude jasné, že si máte se mnou hrát.
Po prvním zásunu bych chtěla aby se na mě všichni vystřídali, abych si užita dlouhého sexu pokud možno s mnoha orgasmy. No a to pak skýtá možnost různých variant, které bych ráda vyzkoušela, budu asi řádně uvolněná tak by mohlo dojít k análku a zásunu do dirky současně možná i dvou, později bych byla ráda aby některý muž mě udělal pomalý fist a ostatní se na to dívali nebo si to i postupně vyzkoušeli se mnou. Při sexu se ráda nechám poplácat po zadnici když právě kouřím je to taková pobídka k pořádné kuřbě. Přeji krásné zážitky se mnou, kdo bude první na seznámení ?

Dále je návrh scénáře pro 2 ženy Bi s více muži, druhá žena se zatím hledá.

Scénář pro 2 ženy BI a sex s více muži.
Jen pro představu jak to má proběhnout, Na začátku předvedete dívčí sex to by mělo vás děvčata naladit a rozehřát a pány trochu povzbudit, aby se jim trochu postavili, Jak uznáte, že je čas si pohrát s muži tak je vyzvete aby se připojili. Začnete je kouřit a oni vás laskat a postupně jak budou schopni i šukat, Většinou kolem jedné ženy jsou tři muži a postupně se mění.

Je vše na domluvě kdo co chce prožít a zažít. Setkání je dobrovolné, pochopitelně vše je na dohodě.. Diskrétnost je samozřejmostí a počítá se z obou stran.