Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Sex:
Age: 27 years 25 years
Sexual orientation: bi
Eye colour: blue green
Hair colour: brown blond

Dating Ads (1)

Hledáme muže

Couple seeking man
Czech Republic Moravskoslezský kraj

Rádi bychom našli sympatického muže jako diváka, nebo sympatického staršího muže na trochu perverznější hrátky a roleplay. *18*

V každém případě, pokud tě zaujmeme, napiš nám něco o sobě, proč tě zaujala naše nabídka, a určitě připoj civilní fotografii. Fotka tvého "nástroje" nám jistě ulehčí rozhodování také.

Budeme se těšit. Krásné hravé jaro všem!*13*

T&M

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
foot-fetish
latex
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
sneaking
uniforms
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Vítejte u nás na profilu,

jsme mladý, aktivně žijící a troufneme si říci atraktivní pár z Prahy. Ona je krásná, velmi vášnivá mladá maminka a vixen, on velmi hravý, sportovně založený muž. On je Stag, nikoli cuckold!

Na začátek bychom rádi řekli, že vyžadujeme jistou úroveň, kterou i my nabízíme. Proto prosíme, zvažte, jestli nás chcete opravdu kontaktovat a nezahazujme vzájemně svým časem.

Pokud se opravdu rozhodnete, povězte nám něco o sobě, nějak se představte, nastinte Vaši představu a nejlépe připojte civilní fotografii.

Pokud splníte naše podmínky, jistě Vám alespoň odpovíme, nějaké naše stanovisko a kdo ví, třeba si budeme vzájemně sympatičtí a domluvíme se na nějaké schůzce.

AKTUÁLNĚ HLEDÁME

Momentálně se nebráníme ničemu. Od příjemného inteligentího muže, přes zajimavý hravý pár, nejen na sex, až po mladou a otevřenou ženu, hlavně pro ni.


Budeme se těšit na zajímavé lidi a nové zážitky. *13**18*

EDIT: Lidé, kteří nejsou schopni si ani přečíst náš profil, splnit naše podmínky a ještě mají tu drzost psát neustále dokola, mnohdy i tu stejnou zprávu, půjdou automaticky do bloku!!! *329**329**329*

EDIT2: Omlouváme se všem slušným co se ozvali, procházíme postupně zprávy, kterých je neskutečně moc a postupně vybíráme nějaký užší výběr, tak buďte prosím trpěliví. *243*

T&M