Searching

Man
Woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
photo shooting

Personal information

Age: 59 years
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 180 cm
Weight: 80 kg

Dating Ads (1)

Praha

Man seeking man
Czech Republic Hlavní město Praha

Poskytnu zdarma uvolňující a relaxační masáž celého těla mladému klukovy ,který netrpí nadváhou a je mu cca do 28 let . Jedná se o masáž celého těla od krku až po chodidla kvalitním masážním olejem ,který má blahodárné účinky na kůži. Průběh masáže je detailně popsán v mém osobním popisku v profilu. Ostatní dotazy rád zodpovím. Bez oboustranných finančních nároků. Nebránil bych se ani opačné roli, což je být masírován. U máséra, který by mi poskytl masáž celého těla není věk rozhodující.

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex
fingering

Personal description

Mým dalším koníčkem jsou masáže,( chci si časem udělat i masérský kurs ) kterou tu nabízím zcela zdarma klukům cca do 28 let bez nadváhy.. Vlastní masáž by probíhala asi nějak takto. Pokud budeš chtít dáš si lehkou sprchu. Není podmínkou, pokud jsi se vysprchoval doma, nežli jsi dorazil ke mně ( čistota je základem zdraví :) ).Vybereš si ze tří druhů masážního oleje, který ti bude nejvíce vyhovovat. Pak se vysvlečeš do naha a lehneš si na gauč na břicho. Začnu zády, nejdříve jen tak na sucho, spíš tak na protáhnutí a prohřátí těla za pomoci ručníku a rukou . Poté použiji masážní olej, dle tvého výběru. Lehce a tlakem budu jezdit prsty a dlaněmi po zádech, po kříži, ramen a pochopitelně nevynechám ani krk. Od ramen pak budu postupovat dolů až k zadečku. Zajedu prstem i mezi půlky tvého zadečku ,ale nikoliv do análu, pokud by to nebylo výslovně tvoje přání. Od zadečku budu masírovat dál nohy, stehna a nevynechám ani třísla. Skončím u lýtek a u chodidel. Po důkladném otření zad , zadečku a nohou od oleje se obrátíš na břicho a začnu na prsou a břichu. To bude jen opravdu jen taková relaxační lehká masáž a to hlavně proto, že ten masážní olej je výživný a prospívá celému tělu, tedy i břichu. Od břicha se přesunu ke končetinám . Začnu prsty u nohou, kotníky , kolena , lýtka ,stehna kde opět nevynechám třísla. Pochopitelně, pokud by ti bylo něco nepříjemného, nebo dokonce bolestivého, stačí říct, zmírním tlak a nebo bolestivé místo úplně vynechám. Naopak, pokud by bylo něco příjemného, stačí říct a já se k tomu místu opět vrátím.
To asi tak k průběhu masáže. Chci zdůraznit, že pokud by jsi chtěl i masáž penisu, bud rukou a nebo ústy , určitě bych to uvítal, Ale není to vysloveně podmínkou. Rád se dotýkám mladého těla a to už by pro mě bylo odměnou. Poskytnutá masáž je oboustranně bez finančních nároků a věřím, že bychom si to mohli oba docela užít …. Zázemí mám na Praze 3. Teď něco málo o mě. Je mi 58 let, měřím cca 180/85 a myslím, že jsem docela pohodář. Na případné dotazy rád odpovím .