Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Zodiac sign: Taurus
Sexual orientation: bi
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 166 cm
Weight: 53 kg

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
high heels
dominator - slave

Personal description

Vítejte na mém profilu!
Jsem mladá submisivní slečna, je mi 21 let.
Něco o mě:
Jsem mladá holka, která miluje děti a přírodu. Ve volném čase jezdím na bruslích, nebo trávím čas s přítelem. Rádi výletničíme s krosnou na zádech. Víkendový pobyt v přírodě pod širákem, výlet jen tak, po památkách nebo opuštěných oblastech apod. Když jsme doma, tak si buď čteme nebo se díváme na filmy a seriály.
Já a sex:
S přítelem, mým Pánem, žijeme D-s životem. Jsem ráda v roli fenky, nebo čubky. Ale spíše té fenky. Moc toho zatím nemáme, jen pár hraček, ale to nám stačí, vztah je o pojetí, nikoliv o materiální stránce. Mimo BDSM hrátky máme rádi skupinový sex, je pár kluků, kteří k nám docházejí pro své uspokojení.Jsem silná bisexuálka.
Něco o BDSM:
možná jsi dominantní, ale pokud je to jediná věc, kterou o sobě umíš říct, tak dom rozhodně nejsi. To že jsem submisivní neznamená, že se ke mě můžeš chovat jako k děvce nebo odpadu. Mám se ráda, má mě rádo mé okolí a mám svoji sebeúctu. Čubka jsem jen pro toho, kdo si to zaslouží, ke komu mám důvěru a mnoho dalšího. A věřte mi kluci. tím, že mi napíšete že jste dom a co všechno byste mi dělali, tím neohromíte ani mě, ani žádnou skutečnou submisivní ženu tady.
BDSM je založeno na vzájemné úctě a respektu, důvěře. Pokud vám nějaká žena dovolí se k ní chovat jako k čubce, potřebuje věřit tomu, že ji nic neuděláte, že je s vámi v bezpečí a vy respektujete její přání a hranice. Tohle všechno většinou zametete pod koberec prvním vzkazem.

Jak jsem již uvedla, hledám zde pouze holku (holky? :D ). Důvodem je fakt, že mám muže, mnoho kluků a mé bisexuální stránce osobnosti chybí žena. Proto hledám ženu do 30 let na trvalý přátelský vztah, abychom si mohly povídat, podnikat aktivity a nebylo to jen o sexu. Pokud budeš BDSM pozitivní, budeme jen rádi. Na postavě nám moc nezáleží.

Jinak náš společný profil kde jsou moje fotky je perverz-vztah. Chodí tam pouze pán, protože se tam plánují akce. Pokud se s ním chcete bavit, můžete mi napsat, ale pokud vám má věřit že jsme se spolu na něčem domlouvali, musíte do prvního řádku napsat heslo pro komunikaci, které sdělíme jen tomu, s kým se na něčem skutečně domluvíme.

Těším se na vás :*

PS.: rozhodně nejdu do ničeho sama, rozhodně mě nezajímají peníze a určitě nemám zájem o muže. Tich mám na sex opravdu dost. Pokud jsi žena a chceš jednorázovou akci neo jen občasné setkání, nezlob se, ale tohle nehledáme.


Ověřený Nick:
Domino951 - 20cm péro



Dle konverzace honibrk v červeném nebo prostě jen kráva se kterou nic nechcete :)
1864853 - NudanaLhote