Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
sex

Personal information

Age: 25 years
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 172 cm
Weight: 61 kg

Sex hobbies and interests

swingers

Personal description

Čaute - hledám pár, provokaci, nahotu a skvělou zábavu, zajímá Vás to? Tak to čtěte dál!
😊
Ráda Vás seznámím se svými touhami a tím, co mě přitahuje. Mám ráda nahotu, ráda se dívám na nahá těla a v myšlenkách přemýšlím nad samými nekalostmi 😊
Hrátky s neznámým i s neznámými.

Byli jste někdy na swingers párty nebo nuda a zalíbilo se Vám to? Tak to jsme na stejné vlně! Má vize je takové akce pořádat - seznamovací večírky pro páry s naprosto otevřenou vizí (co se na párty uskuteční, tak zde i zůstane).
Ideální tak pro 4-10 osob, nic velkého, malé soukromé párty.

Ale ne klasická swingers, prostě sejít se skupina lidí na pohodu a popovídání a když to mezi některými zajiskří, tak super, když ne, tak se prostě v klidu a dále dobré náladě rozejdeme. Nejde zde primárně o sex, ne o swingers jako takové, ale prostě o pohodu a relax a jako třešnička třeba i něco víc dle vzájemných sympatií a nálady.

Vše by bylo inkognito v maskách. Převlečení do županů/ručníků nebo klidně i bez ničeho 😊 Tuto vizi mám v hlavě už dlouho a konečně je to tady!
A domluvila jsem si fajn místo na uspořádání těchto večírků-vířivky, postele a spousta druhů alkoholu.

Máte stejné vize a láká Vás stejná představa?

Zavolejte, napište, pojďte to se mnou uskutečnit! Pokud je vaše holčičí polovina bi a láká ji vyzkoušet i něco nového, tak skvělá zpráva, ničemu se nebráním a experimentuji velmi ráda 😊

Cena - pronájem prostor například pro 2-6 osob na 3 hodiny je celkem se vším cca. 3.200,- Kč bez drinků a pití, na co je potřeba se sekládat dopředu.
Při 7-10ti osobách je cena pronájmu celkem cca. 6.000,- Kč


Pa, Adélka
:-*
pište