Searching

Man
Woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Personal information

Zodiac sign: Leo
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: green
Hair colour: brown
Height: 165 cm
Weight: 62 kg

Sex hobbies and interests

latex
sexy lingerie
nylons
sneaking
uniforms
high heels
fingering

Personal description

Jsem amatérka co toho moc nezná. Neznám ani pořádně co mi dělá zaručeně dobře. Noo a na mou sexualitu místo zářivého objevování sedá jen prach a mnohaletý zmar..
jsem bohužel inteligentní s velkým portfoliem zájmů. Dost taky netradiční, blázniVá a v mnoha směrech nespoutaná. Jo, a moc ráda jím…

Nehledám tu peníze! A ani se nehodlám stát nějakou milenkou ženáče. Mám charakter, mám duši a tak je pro mne těžké se scházet jen za účelem potěšení těla. Nemohu sdílet své tělo s někým ,!kdo semnou nebude nějakým způsobem souznít i myšlenkově.

Takže, Ti co se chtějí sejít . A hne by mi chtěli lizat ,strkat apod. Aniž by věnovali čas nějakému hlubšímu svému představení sebe , Nebo svých plánů semnou. Fakt nepište . Škoda času nás obou.


PROSÍM ,pokud VÁS ŽÁDÁM O FOTKU ÚSMĚVU .. budu chtít vidět vaši tvář .. ideálně oči a rty.. takže fotky s brýlemi přes polovinu obličeje a odrazem mobilu ve skle přes tu druhou.. již vypovídá o tom. Že jste to nepřečetli.. nebo to Máte v píči co tu píšu a jedete si stejně svou .. nebo jste nepochopili co zde píší o své osobě, a co za potřebnou a příjemnou součást k sexu potřebuji. Takže, bych ráda zde samozřejmě uspokojila všechny .. ale , tady Vám dávám návod, jak na mě. A tak zvyšuji šance některých používající i mozek. Od těch kteří musí jen jedním o

Pokud se zadaní-se budu objevovat a vyvíjet . Konečně vědět více.. o mých chuťích a touhách zopakovat si Něco konkrétního. Jistě zde TENTO POŽADAVEK najdete. Takže dokud je tu psáno co je psáno - platí to ;)


Líbí se mi vysocí, mladší , sportovní /štíhlí Muži. již sice bylo oslavení . A,to po druhé 18let. Ale od mých prvních 18ti se nic nezměnilo na mém vkusu. Ani vlastně v mém rozšířenějším pochopení a uchopení této sexuální pro mne velké neznámé ..

No, a pokud chcete odpověď - tak mi pošlete prosím foto s Vašim úsměvem!!!


Nereaguji na dotazy , které jsou dostupné zde na profilu..
jako:
“odkud jsi.. schůzka za odměnu …”
Líné mozky , které si nedají práci ani zjistit základní informace -bloknu

A reagovat budu spíše na Nick , kde najdu nějakou snahu v popisku se nějak popsat…
I symbol či smajlík může dosti vypovědět .


Též ocením upřímný úsměv od vyumělkované fotky ukazující především Vaše nahoněné ego nebo péro 🙌