Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Zodiac sign: Leo
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 177 cm
Weight: 63 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
latex
sex in public
sexy lingerie
nylons
sperm
bondage
uniforms
high heels
transexuality
fingering

Personal description

Blacklist:
Petkapetka jen taha fotky a je to chlap

Ahoj‚

mlady kluk na urovni s peknym sportovnim stihlym telem, muzstvym 18/5,5 pekneho tvaru a velmi citlivym sladkym zaludem, ktery dokaze slastne vystrikovat slusne mnozstvi sladkeho spermatu po tvem tele, nebo primo do svych ust. Vzrusuje me predstava zeny co si me necha vytect do ust a pak se semnou bude vasnive a hluboce libat a o sperma se podeli :-)

Mojim snem je si najit starsi milenku na urovni, ktera bude pravidelne vyuzivat me telo k jejimu uspokojeni. Oralnimu, vaginalninu i analninu. Svym umenim pomilivat si te ziskam na tolik ze budes chtit znovu a znovu citit to jak do tebe vztupuju jak se me v tobe stahuje predkozka a jak citis muj zvetsujici se zalud v tvem tele. Chci si najit jen jednu takovou bohyni ktera pro me bude stredem vesmiru a necham me casto pit z tve studanky vzruseni v tvem kline

Neco o me jsem z Brna. Je mi 23let. Stihla sportovni postava 176 cm. Pro zeny co maji rady uniformy jsem jako delany :-) nebot pracuji v uniforme mohlo by se ti to libit i v soukromi :-)

Co hledam? Hledam jednu starsi i vyrazme starsi zenu na urovni na milenecky vztah. Muzes byt klidne zadana. Hledam jen dlouhodoby milenecky vztah.

A pokud bys mela rada analni sex a byla bys ochotna me ho naucil‚ aby si to oba uzili mas velike plus. Ale neni to podminkou. :-)

Proto ze se mi mnozi nabidky‚ zkus me zaujmout. Proc bys to mela byt prave ty! Ps rozhodne neberu vse. Pozaduji uroven a tu nabizim i ja.




Hezky den a doufam ze se najdes