Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man

Personal information

Height: 168 cm

Sex hobbies and interests

dominatrix - slave
foot-fetish
latex
piss
sexy lingerie
nylons
SM
sperm
bondage
uniforms
high heels

Personal description

🔴 UPOZORNĚNÍ: Nesnaž se to číst v případě, že jsi labilní, nedochvilné, nespolehlivé vanilkové povahy s komplexně integrovanou vadou nedomýšlet věci do konce a to z obou konců. Z principu vlastního ega to samozřejmě nebudou číst jedinci s menší schopností sociální interakce, kde se nedostává dostatek inteligence a výkonu, krom toho s/prostého ohonu, také na ten přední náhon, tedy - mozkovnu. Budou se, světe div se, logicky diviti, že si to přečíst přece jen měli, neboť k jejich velkému překvapení, bylo s nimi zacházeno přesně tak, jak si sami zasloužili.

KDO JSEM - A KDO JSI TY

♛ Jsem Lara, Madam Lara.
Takhle mě vždy budeš také oslovovat a s úctou vykat.
U mě nedostaneš to, co ty chceš, ale to, co ty potřebuješ.
Pokud neumíš, nechápeš, jak máš oslovit královnu a paní, ušetři si svůj nicotný čas a mrzký život. Pro své lekce si žadatele pečlivě vybírám.

Moje mysl je přísná, ale spravedlivá, mé tělo silné, zbytek jde z mého celého srdce, to pozná každý dobytek - TY, který můj bič okusí - tak jako prahy své bolesti, tryzny těla i duše.

CO DĚLÁM

Zaměřuji se na podrobnější práci s psychikou - mind-stimulation, stimulem představivosti /fetish, na to navazuje další body-modulation a paining/spanking.
Tryzna je především příběh duše a bolest, pomyslné schody k bráně svobody, tryzna je osvobozením ducha i těla.
Se mnou to není jen hra, má to svá jasná a pevná pravidla.

U mých nohou klečí a u mého dvora slouží jak muži, tak ženy.
Každou svou další lekci, si musíš zasloužit, dobře musíš své paní posloužit. Jako královna žádám a vyžaduji poslušnost, oddanost a loajalitu.

FINANCE A DARY

❌ Nepřijímám peníze a nebo dary!
❌ Můj čas, si za peníze koupit nemůžeš. To si pamatuj!
❌ Jakékoliv komerční nabídky IGNORUJI

PRO ŽADATELE O PŘIJETÍ - SUBMISIVNÍ POZICE

🔴 Prosby o přijetí, dopisy, komunikace
▶Tvůj dopis, bude mít všechny tyto náležitosti: uctivou nótu, řádné oslovení, hlavu a patu, bude zcela bez překlepů a hezky česky. Na tvou žádost odpovím, až sama uznám za vhodné, netrpím netrpělivé, netrpím neuctivé.
▶Předně se ve své žádosti o přijetí k mým nohám řádně představíš, dále představíš své zkušenosti a hranice. Na závěr své žádosti objasníš mému majestátu, proč bych právě tebe měla přijmout k mým nohám.
▶Nereaguji na jednoslovné vzkazy- předložky, přípony, citoslovce - to píší jen opice a ovce. I ten nejposlednější otrok má duši, mysl a umí psát a číst, umí oslovit svou paní, umí se sám představit, poprosit a rozloučit tak, jak se sluší a patří, nepotřebuje psát kde jaký nesmysl, ví co konkrétně potřebuje a po čem touží.
▶Nereaguji na prvo-věty holé, významem a pojetím bezduché, bez relevantního obsahu a nereaguji na věty a celá souvětí, které se netýkají tématu BDSM a D/s.

🔴 Zpětná vazba - odpověď
Pokud tvůj vzkaz projde selekcí a já si ho přečtu, zvážím míru významu tvé existence a pravděpodobnost užitku, tvou tužbu pro službu u mých nohou.
▶Postoupnost - pravidla, řád a pořádek, to pozná každý neřád.
Sama se rozhodnu, kteří z vás mohou a kterým, případně tobě, odepíši.
▶Spaming - trestám naprostou ignorací.


PRO ŽADATELE O SPOLUPRÁCI - SPOLEČNOU DOMINANCI

🔴 Navázání kontaktu
Vzhledem k tomu, že dané téma je velmi složitou záležitostí, tak jako chutě a vrtochy některých jedinců, je třeba udržovat vzájemnou úctu, respekt vůči sobě samým, bez něj bychom nebyly - vy ani já, tak jako naše světy, komnaty, panství nebo království. Každý má ten svůj svět, kde vládne jiným, jiný.
Respektujte ten můj svět a stejného respektu se dostane i vám. Tuhle schopnost ovládají jedinci, sociálně inteligentní schopni fungovat napříč takovou komunitou jako je téma BDSM a Fetish. Integrita.
▶Oslovení mé osoby - Mé dominantní jméno je Madam Lara, z toho vyplývá, že mě budete ve vší slušnosti tímto způsobem oslovovat při naší vzájemné komunikaci, kde se samozřejmě také vy v úvodu své zprávy, návrhu, představíte svým celým dominantním jménem - Pan/Paní/Madam XYX atd.
▶ Vykání - skot jsme spolu nepásli, neznáme se. V kultivované společnosti, kde je společenskou normou slušnost a respekt, je vykání dobrým začátkem, jak pro navázání vztahu spolupráce, tak vyjádřením vzájemného respektu. Inteligentní člověk pochopí. Netřeba více slov.
▶ Hlava a pata - úroveň verbálního, tak neverbálního projevu již v úvodu napoví, zda jde o ztrátu času a nebo o nějakou tu vyšší kulturu - úroveň. Vaše psaní, je vaší vizitkou, pokud se mi nelíbí, zahazuji do koše a nejsem povinna se někomu zpovídat. Také nejsem povinna okamžitě odpovídat, vzhledem k tomu, že je možné, že si zprávu přečtu za procesu, který se neslučuje s možností okamžitě reagovat, vyčkejte na mou odpověď, zajisté ji dostanete, pokud splňujete výše uvedená kritéria.
▶ Finance - Nepřijímám žádné komerční nabídky - jasné jako Slunce.

MOJE LEKCE

🔴 Struktura mých lekcí:
▶Smlouva, úmluva, takzvaný Contract – ustanovení tvé pozice na začátku lekce.
▶Limit, hard limit, soft limit, must limit...
Před začátkem každé hry, nebo vůbec na začátku lekce, je nezbytně nutné si stanovit hranice, otevřeně si promluvit – sdělíš mi své hranice, co jsi schopen akceptovat, vydržet a co už ne.
▶Disciplína – Discipline – výcvik a případná drezůra je základ.
▶Změny chování – Behaviour modification – budu i hodná paní, tak jako ta přísná.
▶Následná péče o otroka/otrokyni po hře – Aftercare – ošetření po náročné technice.
▶Osvobození otroka/otrokyně – Manumission – ukončení lekce a propuštění.


BEZPEČNOST A PRAVIDLA

🔴 Pravidlo SSC (Safe, sane and consensual)
Všeobecné BDSM pravidlo, které znamená "Bezpečně, s rozumem a smluveně".
Pro neznalé zde uvádím přesný význam tří komponent tohoto pravidla:
▶Bezpečně (Safe): při jakékoliv činnosti se dodržují zásady bezpečnosti.
▶Rozumně (Sane): D/¨S jsou v dobrém psychickém rozpoložení, a jsou si vědomi a soudní.
▶Smluvně (Consensual): všechny aktivity jsou prováděny s naprostým souhlasem a informovaností všech zúčastněných stran.

🔴 Bezpečné slovo, stopka
Jakmile jeden z účastníků mé lekce použije stopku, VŠECHNY aktivity se ihned zastaví. Buď úplně, nebo budeme po konzultaci pokračovat dále. Nejčastějším a typickým slovem pro záchranu vaší vlastní kůže, je slovo „červená“. Tak si ho opravdu za/pamatujte.


CO NEDĚLÁM

🔴 Nepodporuji nic, co by vedlo k následkům trvalého poškození.
▶Praktiky porušující integritu kůže - žiletky, jehly, nože, cévky
▶Alkohol a omamné látky, pro zvýšení prahu bolesti
▶Týrání a zneužívání zvířat k potěšení


INFORMACE O NAŠICH AKCÍCH

🔴 Náš každoroční rituál - bičování Efébů
Od 9. století př. n. l. je naší uctívanou tradicí svatyně Artemis
Orthia, jednou z nejdůležitějších náboženských oblastí
antické Sparty (kult těla - odolnosti, vytrvalosti, síly a vůli přežít).
Každoročně pořádáme dle tradice slavný rituál bičování a přijímání mladých mužů zvaných efébové.
Rituál slouží k uctění kultu Orthie,(předolympského náboženství). Místo a čas se (po dovršení 18 roku života) novicové po nominaci dozví s dostatečným předstihem.
Celý rituál je veden ve zcela bezpečném módu dle pravidel SSC (Safe, sane and consensual).

▶Efébie - Mladí muži absolvovali po dovršení osmnáctého roku života vojenskou službu – efébii.
▶Nominace - pinax ekklesiastikos - Službu nastupovali poté, co byli zapsáni do „seznamu shromáždění“
▶Výcvik - krom cvičení ve zbrani se také otužovali ledovou vodou a sněhem, pěstovali krásu těla - fyzičku, rozvíjeli svou přirozenou sexualitu duchem i tělem. Druhý rok po povýšení sloužili v palácích, posádkách a komnatách.
▶Efébové tvořili oddíly pěchoty a jízdy, účastnili se národních slavností a v divadle měli vyhrazená místa. Také předváděli tanec "pyrrhiché" během svátků Panathénaje.

Vzhledem k tomu, že to dnešním mladým mužům chybí jako sůl - fyzička, rozvoj ducha, kázeň ,řád a pořádek. Udržujeme tuto tradici bičování a následnou dvouroční službou v našem kruhu dodnes.

Madam Lara ♛ Královna Artemisie.