User videos (1)

Personal description

....!!!! MUŽI PROSÍM NE !!!!!.....

Děkuji všem za milé zprávy a komentáře. Omlouvám se těm kterým neodepisuji a doufám, že aspoň mé galerie vás potěší. VIP nepotřebuji, ale jestli se ti líbí mé fotky nebo chces shlednout lehtive video, tak za kredit budu moc ráda. Beru to jako podporu a posouva mne to dál. Tímto děkuji všem za podporu.)

Pánové, nenechte se zmást!! Ikdyz nepouzivam filtr, tak fotky jsou iluze, jen dobré světlo, správný ůhel a hodně makeupu. Pro upřesnění jsem chlap a role ženy je jen má záliba kterou miluji. Je to můj fetish a také kus mě. Trpím tím už od dětství:) Zroveň tím uctívám ženskou energii kterou máme všichni v sobě stejně jako mužskou a je pro mě důležité udržovat mezi nimi rovnováhu.
Preferuji ženy a TV/CD holky jako jsem já.
Co mě tady odpuzuje a unavuje jsou hlavně lidi bez jiskry a bez nápadu. Lidi bez důstojnosti a sebereflexe. Lidi bez vkusu co chtěj jen sex za každou cenu.
Nestojím o vaše péra, kolíky v zadku apod. Když někdo používá takové obrázky k seznámení tak to dost vypovídá o jeho charakteru a duševním stavu (o prázdných profilech nemluvě)

Užívejte života a mějte se rádi:)

Tereza alias Andromeda*400*