Searching

Man
Woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Sexual orientation: bi
Height: 175 cm
Weight: 80 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
latex

Personal description

Líbí se mi lesklé oblečení z koženky, kůže, pvc, latexu, šusťáku, zimní lesklé bundy, pláštěnky atp.. Co se mi líbí najdeš v galeriích, ale není tam rozhodně všechno. Rád zde potkám podobně zaměřené lidičky.
Hledám rozumné a naprosto diskrétní kamarády(a) s výhodami a kladným nejlépe však aktivním přístupem k výše zmíněnému fetiši. Jsem switch, ale spíše víc pasiv. Věk není rozhodující, ale pokud bys byl výrazněji starší uvítal bych, kdybys byl aktiv, naopak mladšímu vzhledem nebo proporcemi budu rád aktivem já. Rád tě i jako mladšího trochu zasvětím do tohoto fetiše, pokud by byl zájem.

Pokud by ti byl fetiš vyloženě překážkou, pak mi nemá cenu psát. Stejně tak si určitě nepopovídáme ohledně: tvrdých BDSM praktik, jehel, bolesti, krve, výkalů - to jsou věci které mě vyloženě odpuzují. Dále uvádím věci, které mi vyloženě nevadí, ale nic mi to neříká: breathplay, podvazování, znehybňování, masky, ponožky, pupkáči v tangách a v silonkách atp.

Naopak velmi mě kromě klasického sexu vzrušují různé příjemné metody dráždění, honění, edging - oddalování orgasmu, anální praktiky - zejména masáž prostaty, vzdychání, prožívání, strap-on, něžná dominance, různé role play ap. Ve spojení se zmíněným fetišem je to top.

Jak jsem již zmínil, líbí se mi oblečení z kůže koženky, PVC, lacku, latexu - obecně lesklé a chladivé materiály, nemusí být nutně přiléhavé. Co se týká stylu, tak to je velmi rozmanité, ale mohl bych vyzdvihnout: na ženách (i TV) - lesklé dlouhé kabáty, pláštěnky, vypasovaná sáčka nebo trenčkoty z lesklých materiálů, lesklé legíny, skinny kalhoty a samozřejmě zimní lesklé bundy. Na mužích lesklé sportovní oblečení, zimní lesklé bundy, pogumované nepromokavé rainwear, koženkové bundy a kalhoty, lesklé společenské obleky, kabáty a lesklé elegantní oblečení.
Nejsem tedy vyloženě kožeňák, chlapi v křiváku nebo v harnessu s koženou čapkou mě vyloženě nerajcujou, ale budume mít k sobě asi blíže než nic. I když mám latex moc rád, nevyznávám total rubber bizár oblečení - typu německého fetiš porna :) (od hlavy k patě v latexu s maskou a copánkama na vysokých podpatkách) Nemusím moc latexové masky na obličeji, obličej a jeho mimika při sexu je pro mě významná, i když masku sám někdy používám, ale jen z důvodů anonymity při focení. Latex rád kombinuji s jiným materiálem a oblečením třeba ve stylu pánského obleku. Někdy se také obléknu do různých věcí jen z důvodů pocitu oblečení na holém těle bez zvláštního ohledu na styl či vzhled.

Nebráním se reálnému setkání, ale nečekej, že mi napíšeš dvě věty a já se sbalím a vyrazím k tobě. Žiji normální partnerský hetero vztah a chodím do práce, takže času není nazbyt. Proto si budu citlivě vybírat s kým bych se eventuálně sešel.

Vzhledem k nedostatku času i samotné současné situaci se nebráním třeba i nějaké té webce, za podmínek, že budeš mít i ty webku se zvukem na které tě uvidím i uslyším, obličej není podmínkou. Občas to tady fakt je v tomto ohledu zoufalost, kdysi tu byli loudilové fotek a nyní tě vytáhnou na webku a sami se neukážou atp.

Pokud máš prázdný profil a budeš-li mne kontaktovat, očekávám, že o sobě něco prozradíš. Sám prázdné nebo málo vyplněné profily bez fotek většinou neoslovuji, výjimky však existují.

Pokud jsi to tak nějak přečetl a cítíš, že bychom si měli co říct, určitě napiš, budu rád.

== Results from bdsmtest.org ==
93% Switch
91% Voyeur
63% Non-monogamist
62% Dominant
61% Submissive
53% Degrader
52% Exhibitionist
51% Rigger
49% Degradee
48% Experimentalist
47% Vanilla
42% Brat tamer
37% Rope bunny
26% Masochist
24% Sadist
23% Boy/Girl
21% Primal (Prey)
21% Brat
18% Master/Mistress
13% Owner
12% Primal (Hunter)
12% Pet
11% Ageplayer
8% Daddy/Mommy
4% Slave
http://bdsmtest.org/r/jfx8L83P