Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking
photo shooting

Personal information

Age: 66 years
Zodiac sign: Leo
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 180 cm
Weight: 105 kg

Dating Ads (1)

Divák

Man seeking couple
Czech Republic Hlavní město Praha

Hledám pár který mi předvede sex a erotiku, já jako pasivní divák případně Vám budu oběma zvyšovat rozkoš masáží intimních míst. Vše je na dohodě, jsem kultivovaný senior

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
piss
sandwich
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
bondage
swingers
uniforms
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Jsem lehce perverzní charismatický muž milující Tantrické a erotické masáže, ale i esoterismus a magii, v sexu pak preferují orál, prstování, rimming, strapon, piss, fisting, anál, miluji rozmanité polohy ale hlavně tvrdší perverzní erotické masáže. Ženu umím dovést do extáze a k mokrým orgasmům s výstřiky. Ovládám orální praktiky, prstování, cévkování, stimulací "G" bodu i anální hrátky, dělám nymfomankami velmi žádanou senzitivní masáž cervixu, ženu dokáží dovést k permanentnímu orgasmu , kdy setrvává po dlouhou dobu v orgastické slasti s výbuchy mokrých orgasmů a extází. Miluji Rimming, vystřelí každou ženu do nebe která žena nevyzkouší nevěří.
Mám rád perverzní submisivní ženy milující rituály, divoké nymfomanky s inspirací a perverzními nápady, absolutně bez zábran předvádějící se při autoerotice, v prádle s pomůckami, se zájmem o maximální rozkoš. Miluji erotické hry, převleky hospodyně, pokojská, letuška, sestřička, vojanda, školačka atd. Fotím, mohu udělat set hezkých fotek do galerky, nebo masturbační či párové video atd. Jsem korektní a seriózní, co slíbím to dodržím, preferují v diskusi nejprve probrat představy a více se poznat.