Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Personal information

Age: 55 years
Zodiac sign: Cancer
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced
Eye colour: blue
Hair colour: grey
Height: 175 cm
Weight: 78 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
fingering

Personal description

D/s vztah, Dd/lg vztah.

Fejkové profily. Bude to dlouhý seznam... /pokud někdo předloží věrohodné důkazy, že níže uvedené profily fejky nejsou,tak je ihned vymažu. Nejsem bezchybný a mohu se mýlit/.

barap2005 - běžný Karel honibrk

Kapy18 - běžný Honibrk vydávající se za 18ku.

marketa202 -> stejná profilová fotka už na třetím profilu, předchozí dva byly zablokované. Každý ať si udělá sám obrázek co je zač.

Mirka18CZ -> "Hledám někoho, kdo mi bude posílat peníze. Real nehledám,ani na webku mě nedostanete. Jen chat a fotky". To jako vážně? To se drzost a oprsklost dnešní mládeže dostala až tak daleko? Nebo si je nějaký fejkový honibrk a vychcanec natolik jistý hloupostí a primitivností místních zoufalců, že se mu vyplatí založit si tady profil a říct si bez skrupulí o peníze??!! Update 19.04 2021 -> přesně totéž bych napsal k profilu AleSa_bei.

Nikoleta2001 - ubohý, primitivní honibrk -> tohle je jeho již několikátý nick. Profil založen před pěti lety a pořád je mu 19. Kdo je rozumný,nebude s tímto virtuálním zoufalcem ztrácet čas.

Uzkaiva -> honič a myšlenkový primitiv s IQ lana od výtahu. Jeho sexuálním blahem je očividně zoofilie...

Alena1987- primitivní,ale právě proto lehce průhledný honič a ubožák.

kackaaa

Evelynka22 + Evelinka22- podle všeho tentýž honič, který si tady hraje na panenství. Tipoval bych k němu i profil Rozmarynka22.

Girl99_ = En88=Panna99=Onlyday99 -> další honibrk, který si tady hraje na panenství.

Mischellka- virtuální pisálek a snílek, který by měl urychleně vyhledat pomoc psychiatra. Je tady i pod nickem MalaMischell, HanickaBlakk,NatalkaSubinka a Povolna. Škoda času se o něco snažit.

Stietkitch- pisálek, snílek, pohádkář a fantasta.

lizatkecko- pisálek, kecal a žvanil. " Určitě se s tebou chci sejít"... A bla bla bla. První víkend musela "nečekaně jet za mamkou", druhý víkend to bylo akčnější- "na ulici mě přepadl kluk s nožem,tak jsem byla hodiny na Policii." Trapas, až to mlátí dveřmi. Nejvíc pobaví věta na jejím/jeho profilu: "Nesnáším lež a přetvářku". Zbytečná snaha a ztráta času se v tomto případě o něco snažit.

Vivistacy123- běžný honič a virtuální debílek, hrající si tady na 18ku; ani to neskrývá...

rouge_blossom -> pisálek, honič, zoufalec a ubožák, který se vydává za párový profil, rozesílá fotky svých údajných "přítelkyň" a nabízí je k sexu. Samozřejmě žádné neexistují- jakmile napíšeš o mobil že si je chceš ověřit, okamžitě se odmlčí a přestane komunikovat.

MladaCoura, CerstvaKurvicka, MladaAnalniDevka, Mlada-Stetka, Polykacka-Semene, MladePicky, Mlada_Prrdelka, PolykackaSemene, PokornaPicka, CerstvaCubka, Mlada-Pusinka, Mlada-Prdelka, MladeSukatko, SlapkaOtrokyne, MladaOtrokyne, Mlada-Fena, PokornaHolcicka, Analni_Kaja, MokrePoupatko, Lilie15, NactiletaCoura, MalaSlapka, Analni-princezna, Loli-Lizatko, Analni-Andel, Stredoveka-Cubka, Mlada_Behna, Kalhotka, Mlada_Analka, 18teenka18-naprosto jasný fejk profil,fejkovatější už to ani být nemůže!! Udivuje mě, že si ten Karel s koulema dal tolik práce s tím vypisováním. Update 15.8 -> registruju další fejkový profil tohoto Karla Honiče: LuciSlave18. Update 19.1 -> mastibrko přidal profil Mlada_Kurvicka. Update 24.1 -> další přidaný profil tohoto mastibrka: Vila_Analka_18. Update 29.1 -> honibrk přidal profil Analkyne18. Poté,co zjistil, že posledně jmenovaný nick je profláknutý,tak jeho chorá honibrková mysl vyprodukovala "novinku" -> Analkyne_18.

_jasmin_ -> běžný honič, galerie z fotek stažených z netu.

Nikola565 -> podle všeho psychicky narušený jedinec.

VeronikaJ19 -> zoufalec a blb,tohle je jeho snad desátý profil, který zruší pokaždé, když na něj natrefím. Asi ho to baví...

Kantopetra, Barbobalka = stejný pisálek a honibrk jako profil Baberka.

bydlim + spolubydlici + Jana04 -> jeden a tentýž honič a podle všeho i těžká homokláda, která úporně a naprosto idiotsky a dementně spamuje zdejší Seznamku v sekcích Ona hledá jeho a Pár hledá jeho. Homoděj se odhalil i s mužským nickem: říká si TrenerFitka. Příval nadávek, urážek a vyhrožování udáním na Policii ze všech čtyř profilů na můj vzkazník jasně dokazuje, že jsem ty profily trefil naprosto přesně. A protože mě to baví,tak budu tuto homobuznu sledovat dál a pokud ho najdu pod dalším fejkovým profilem,hned ho sem pro všechny ostatní napíšu :-) Update 27.6 2020 -> homobuzna změnil nick Jana04 na bydlime. Update 3.9 2020 -> homokláda změnil profil spolubydlici na mrdku. Update 5.9 2020 -> homobuzerant změnil nick bydlime na usta. Update 18.9 2020 -> odporný buzerant změnil nick bydlime na sexualniho.
Pokud by se někomu po těchto profilech zastesklo, tak nemusí zoufat: tento homoděj a vyhulbrko tady má další profil -> spolyka

Elena15 -> jasný honič, homoděj a hulibrk

PostrikejEmu, PrcejHnedCelaCR, MrdejAstrid, Matylda48-> další honibrk v dlouhém seznamu. Stejně vyplněný profil, stejný inzerát. Jen pokaždé jiný kraj a jiný věk. Zřejmě si ten blb myslí, že je neodhalitelný. Jsem si jistý, že bude přidávat další profily nebo bude měnit nicky u těch stávajících. Budu průběžně aktualizovat a doplňovat :-) Uf, už to ani nestíhám sledovat, kolik fejkových profilů tento honibrk založil a zase smazal...

-permonik- -> profil založený 2009 a dnes je jí 19let? No,pokud někdo věří, že je za tím profilem slečna,za kterou se vydává,tak já tedy ne.

-Anicka16-, -Anickaa16- ,Anickaa16 -> stejný honibrk a podvodník jako již zablokovaný profil Anicka16.

PlochaBarborka, andreja22, Lenkafenka, NovaBara, bi-petra -> jeden a tentýž Karel a honibrk.

Rruzovauzovka, Jarnivasnivka, Xxpampeliskaa, Llaskominka, Esmeraldaa23, Zlobidylko, 1zlobilka2, Vercicinka1, blonddymka, 1sexistrela2, Buchtickatochce, 1veronicka2, sladkylizatko25, sladkalaskonka25, slecinkanato, Lizatkoyx, Pussylickkk, zlobilkanika, Pussylickk1, Cicinkanika, Autostoparka, Stoparkanika, nikastoparka22, stoparkanasex22, stoparkanasex1, Stoparkanasex, Autokockanika, Dravakocicka1, Chtivakocajda, Naruzivakoca, Verunkaprotebe, fletnickaverca4, sladkylizatko3, sladkylizatko2, sladkylizatko1, zhavalucinka2, mokralucinka1, hotrostenka, rajdulinda, 25kocajdaprotebe, tycovkauridice, chtivakoketa, sladkalaskonka, laskonkaprichuti, hottlaskonka, ruzovapicka20, llizatkoprotebe, blondcicinkia24, 24blondrajda, 24broskvicka24, 24pralinka24, samickablond, kocicina24, kocicinka24, llaskonka24, 24lizatkoprotebe, pichacka24, sladkalaskonka24, 24tvadracice, divoskaprotebe24, sextana23, hravykotatko23, 22blondkocicka, muslickaa22, draciceprichuti, blondsamicka22, lizatkonahrani, lizatkoprovass, blondzviratko, vasnivkaa23, blondlolitkaa, 1vlhkapipinka, 21pickaprochlapy, 21tvojelizatko, 21vasnivka, tvojelizatko21, devcenahrani22, 21prckaprochlapy, devcekpoteseni22, rajdaprochlapy20, prckanahrani21, kurvaprochlapy20, 20kundaprochlapy, 20rajdaprochlapy, holcickanahrani, 20chtivalola, chtivalola20, 20kundinaa, 19cicinkaa, 19kundickaa, 18kundickaa, courablondata, uzkaholaprcka20, beruskastesnou, buchtickasuzkou, fletnickajbc, buchtickazjbc, tesnasusana20, vlhkylizatkoo20, tesnaprcinkaa21, 21uzkaholapicka, Divenkaprochlapa, zviratkopropotes, Vercicinka25, Sexikocajda, cicineckadoauta, BezednaLucinka18, 24lololitka, Lolitkaa24, -> jeden z nejprofláknutějších honibrků na tomto webu, profilů tady měl snad už ke stovce. Sbírá fotky a rozesílá neustále dokola několik fotek jisté mladé blondýnky. O osobní schůzce hodně kecá, ale samozřejmě k žádné nedojde- je to jen virtuální žvanil a mastibrk... :-)

Lucka-2, Melisa-6 -> jeden a tentýž honibrk.

JsemDarina -> ubohý Karel Bukvice a těžký honibrk, který se tady vydává za teenku.

Anetka-67, Agata-65, Aneta-65, Adela-67, Laura-690, Sara-66, Kleopatra_6, Duno-67, Vikina_2, sarlotka-3, Miluska-12, Miska-6, Aadelka-7, Duno_65, Sandra-5, Anetka-000, olahovarenca-532, olahovanatala-65, Dunkis-66, leni-6, Eva-67, Klaudie-00, Lulu-67, nela_55, Natasa_656, anca-66, -Monicaa-,

Minimaximini- virtuální pisálek, kecal, honič a žvanil.

_Babygirl_ - totéž jako profil Minimaximini.

teen11 - běžný honič.

Onaaon88 - pisálek a honibrk, který se vydává za pár a somruje o fotky.

malapipi18, slecnamala, love_cum18, sweet_girl18, lucialuclucia, Lucialucielucia, Lucielucielucie -> běžný honič.

monikbart -> vychcánek somrující peníze 💸 za fotky stažené z netu.