Searching

Woman
Couple woman & man

Personal information

Sexual orientation: bi

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
foot-fetish
sexy lingerie
group sex
sperm
fingering

Personal description

Ahoj, vítám Vás na svém profilu.

Níže uvedený text je primárně pro slušné lidi z Pardubic, popř. HK. Ostatním, zejména těm, se kterými jsme se nakonec nedomluvili, se omlouvám. Bohužel není v mých časovych moznostech nekde jezdit.

Jsem tu proto, protože miluji sex a rád bych vyzkoušel něco nového, co mě už dlouho láká. Jelikož se mi líbí i ženské, i mužské tělo, chtěl bych zažít trojku MMŽ, kde on je bi. Láká mě představa, že se o mě žena i muž starají a orálně uspokojují, stejně jako to, že bychom se potom věnovali ženě a nakonec i já s ženou zkusil poprvé orálně uspokojit muže.

Nechci tlačit na pilu a nechci nic zkoušet, pokud si nebudu 100 % jistý. Zdraví a zachování soukromí je pro mě číslo 1. Na druhou stranu, žijeme (nejspíš) jen 1x, tak proč trochu neexperimentovat a neužít si.

Hledám proto primárně bi pár Ž+M, který je na úrovni, ví co chce a nestřídá sexuální partnery. Ideální by bylo dlouhodobé přátelství.

Já sportovec, VŠ, finančně zajištěný, svobodný a bez závazků. Je mi 30 let a jsem z Pardubic. Pokud Vás cokoliv zajímá, klidně napište.

ZDE ČTĚTE, PROSÍM, POZORNĚ:

Předem upozorňuji, že neodpovídám nevyplněným profilům, heslovitým a jednoslovným zprávám, popř. ani lidem, kteří nemají nebo nezašlou foto a neumí svůj rodný jazyk.

Děkuji a přeji plno super zážitků na Amících :-)