Searching

Woman
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
relationship

Blogs (1)

Ako som sa dostal do "chomútu"

2 years ago 2 1229 0

Ako to v skutočnosti je Každý z nás je v nejaom vzťahu. Buď je "večne signle" a užíva si slobody, niekto je v solídnom D/s vzťahu ale viac poznám D/s párov kde sú on a ona DOM/DOM, resp. sub/sub.…

Sex hobbies and interests

deepthroating
dominatrix - slave
foot-fetish
latex
oral sex
piss
nylons
SM
high heels
transvestism

Personal description

Beriem sám seba za sub prasa. Je to niečo ako ak máte petplay a napr. máte ľudské šteňa, suku či psa. Akurát, že ja sám seba beriem za prasa. Na to sa vzťahuje aj trochu iná výchova ako na výchovu ľudskej prosivtej šelmy.

Inak som zamestnaný, mám overený profil a som otvorený D/s rozhvorom či zdieľaním D/s skúseností rozhovorom. v BDSM komunite sa pohybujem približne už roku 2003.

Aby som pravdu povedal, viac sa mi páči česká D/s komunita ako rodná. Ale samozrejme, každý sme jedinečný a každý má vlastné zmýšľanie, takže je to individuálne ale štatisticky mi to vychádza takto.

Žijem si svoj život v ktorom som spokojný s prácou, napĺňajú ma moje záľuby ako programovanie, hranie hier či vychádzky so psami (tentokrát mám na mysli normálnych, zvieracích psov :))

Čo sa týka D/s, mal som hlavne 3 dlhodobé D/s vzťahy. Prvý bol dokonca aj partnerský. Druhý bol čisto D/s kde som svojej Madam chodil upratovať, zariaďoval jej nákupy či slúžil som aj ako osobný taxi. Tretí bol D/s - kamarátsky kde išlo o kamarátsvo, avšak Madam si našla priateľa a s D/s predstala. Ja som sa pre D/s narodil.

Momentálne som trochu zblúdila duša pretože nemám žiadny vzťah na výchovu.

Rozhodne tu nehľadám sex, webku ani fotky. Nie som zberateľ týchto vecí a úprimne na žene vzrušuje jej nadradenosť voči subíkom. Nie telo ako také.