Searching

Purpose of search:
talking

Sex hobbies and interests

anal sex
dominatrix - slave
oral sex
piss
bondage
fingering

Personal description

obyčejná žena, matka, která si ráda ve volném čase dopřeje perverz hrátky se svým mužem. Nic nehledám, jen si jdu sem popovídat. Relax a oddech od celodenního shonu.
Popovídám jen s těmi co napíšou normální vzkaz. Věta jako, jak se mám, co hledám a podobné obyčejné věty mě nezaujmou. Ti co napíšou, jak by to se mnou dělali, ti co pošlou svoje péro aniž by to pozdravilo, ti co chtěj jenom to jedno, hned mažu. 50 zpráv denně a z toho se najde jenom jeden ,,normální´´
Po iks měsících jsem tu narazila na další normální chlapy. Povídám si už velmi pravidelně s pěti lidmi.

Jsem tu 18 měsíců, dostala jsem 1890 zpráv. Z toho jenom 57 umělo pozdravit a napsat normální zprávu.
Denně si píšu s pěti lidmi, pravidelně s dalšími třemi. Díky Vaškovi, Alešovi, Andrei, Radkovi, Filipovi a Martnovi sem chodím ráda a těším se až si od nich přečtu co je nového.
Je vidět, že i v tomto virtuálním bordelu se najdou i tací, co nemyslí jenom na to jedno. A nejsou to jenom zralí muži, ale i mladí, co umí komunikovat se ženou. Mají smysl pro humor, a vyslechnou si i denní starosti vdané ženy.
Děkuji vám pánové.

Za další si raději popovídám pouze s dominantními chlapy, protože subíci tu jenom škemraj a brečí na špatném hrobě. Mě nezajjímá, že nemáte na ty praktiky svoje ženy, kamarádky a že by jste chtěli mě. Od toho tu nejsem, proto raději dom chlapy, co neškemrají a umí si popovídat i o rodině, denních starostech a třeba i o tom našem perverzním světě.

Není perverz jako perverz, neznamená, že když jsem domina a můj je sub, nebo otrok, že musí prostě mě jenom uspokojovat. Ono to je defakto naopak. My dominanti uspokojujeme naše subíky. A je na nás, aby to bylo vzájemné.

Pokud si došetl až sem, a nemyslíš jenom pérem, tak napiš. Třeba se ozvu :D
A až bdueš psát, odpověz na moji otázku. Je to tím, že budu vědět, že jsi došel se čtením až sem.
Kdy byla zlatá bula sicilská.

K.