Searching

Purpose of search:
friendship
talking

Personal information

Age: 44 years
Zodiac sign: Leo
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Height: 172 cm
Weight: 69 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
dominatrix - slave
oral sex
sex in public
group sex
dominator - slave

Personal description

Prožila jsem několik velice vzrušujících erotických zážitků. Erotické dusno, vzrušení a napětí mi způsobuje vždy šimrání v podbřišku. Ráda si hraji a ještě raději provokuji, což mi v minulosti dokázalo připravit nečekané chvilky a občas jsem dostala i za vyučenou. Momentálně mám to, co mě v erotickém životě uspokojuje a užívám si toho plnými doušky, což znamená, mám s kým spát, a mám s kým jít na kafe. Proto na spoustu Vašich nabídek k reálnému setkání neodpovídám. I když Váš zájem mě samozřejmě velice těší :-)

Nejsem zrovna typ vzorné manželky. Ráda si občas užiji, což neznamená že nastavuji svojí frndu na potkání, ale ráda si prostě zaflirtuji. Touze, vášni i vyhlídkám na skvělé a tajné dobrodružství neporučíš…Pracuji v obchodním sektoru jako manažerka, prostě kancelářská myš, ale zároveň jsem hodně na cestách. Ráda se elegantně oblékám, a přiznávám, že svůj vzhled občas využívám pro dosažení obchodních úspěchů. Zaujmout, poškádlit, vydráždit do maxima. Pohrávat si s límcem nebo pomalu rozepínat knoflíčky u košile, narovnávání punčoch a ještě lépe podvazku, ale hlavně dělat drahoty. Také jsem si všimla, že milovat se polonazí-polooblečení na muže působí velmi eroticky.


Americký spisovatel Daniel Bergner ve své knize „Po čem ženy touží potvrzuje, že ženy sní o sexu se staršími muži a sexu na veřejnosti. V knize jsou některé tajné sexuální fantazie žen popsány detailněji a je zde také vysvětleno jejich pozadí. Na nejvyšší příčky tajných sexuálních představ patří:
1.„Sex se starším mužem“. Tato představa je založená na předpokladu, že starší muži jsou při sexu zkušenější a vynalézavější. Ženy se tak mohou nechat vést a mít přitom pocit bezpečí.
2.„Sex na veřejnosti“. U mnoha žen jen pouhá myšlenka na to, že budou načapány na veřejném místě, stačí k sexuálnímu vzrušení. Při vychutnávání si podobné představy v realitě přitom často dochází k nejintenzivnějšímu sexuálnímu prožitku, který žena může zažít.

Jednu věc, kterou spousta mužů a hlavně mladší milenci nedokážou pochopit, je, že penis není jediný orgán zabývající se sexem. A vlastně nemusí být ani tím nejdůležitějším. Upřednostňuji vynalézavost, potěšit i jinak, než jen pohyby dovnitř a ven. Muži s fantazií si více hrají, nejsou tak soustředění na výkon, častěji používají ruce, ústa i pomůcky.