Searching

Woman

Personal information

Age: 47 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Height: 180 cm
Weight: 85 kg

Dating Ads (2)

Máme společné koníčky?

Man seeking woman
Czech Republic Vysočina

Všichni asi koukáme na filmy pro dospělé a každého vzrušuji scény, které si prostě doma nezkusí. Prostě proto, že nechce riskovat tu otázku "Kde jsi na to přišel? ( přišla)? . . . A tak se to zase nějak odbude těmi standardními, "směšnými pohyby" .. Zkusit se nedá vše, ale můžeme se o to pokusit. Jen najít toho správného, s kým se dá pěstovat tento úžasný koníček. .

Sex hobbies and interests

bondage
fingering

Personal description

Nechci ženu, co hledá muže "na úrovni". . mám totiž svojí úroveň

Nezačínej otázkou "jaké ženy se ti líbí"? . . . . tu pokládá jen jeden jediný typ žen.

Ano, můžeme si chvilku psát, povídat, občas si zavolat, sejít se a jít třeba na kafe . . . Ale musíš mi odpustit, že tě budu chtít obejmout, líbat, mazlit se s tebou . . . Múžeš být pro mě dámou, ale musíš mi odpustit , že ti budu chtít možná svázat ruce , zavázat oči . . .a možná i naplácat na zadeček

Nejen to, co je na tvé fotce, ale i to jak a za jakých okolností byla pořízena (selfie z mobilu, nebo zrcadlovka v rukou někoho druhého), nebo nepřítomnost jakékoliv fotografie vypovídá mnohé.

Často se setkávám s tím, že si pletou sexuální dominanci s omezeností a vulgaritou , a sexuální submisivitu s demencí :-) . . . Já tyto dvě role beru jako součást erotických her, ale jinak se k sobě můžeme chovat hezky a s respektem.