Searching

Man
Purpose of search:
sex

Personal information

Age: 28 years
Zodiac sign: Aquarius
Sexual orientation: hetero
Marital status: unmarried partners
Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 182 cm
Weight: 65 kg
Skype: zdeni121

Dating Ads (3)

Nezkušený/panic/menší- trojka

Woman seeking man
Czech Republic Královéhradecký kraj

Najdu nezkušeného kluka- nejlépe panice s odvahou na trojku MMŽ (vše hetero). Vůbec mi nevadí kluci s menším penisem. Pravidelně, nejlépe někde z okolí Špindlu nebo určitě s možností jezdit za mnou- lze přespat přes noc, na víkend,... Pokud jsi sám a nemáš kamaráda co by s tebou jezdil, tak tě tady propojím s jiným klukem- budu chtít abyste se předem poznali, potkali a když si spolu sednete, tak se pak můžeme domluvit na společná setkávání. Ráda bych se setkávala pravidelně- takže nedává smysl, když budeš někde hodně z dálky. Další detaily v profilu- ocením když mi v prvním vzkazu napíšeš pár vět o sobě, přidáš aktuální normální fotku- jsme lidi, píšeme si slušně,.... Pár dní si budeme psát a když nám to půjde, tak tě pak s někým propojím a dál to bude na tobě se s parťákem dohodnout a poznat

Sex hobbies and interests

anal sex
dominatrix - slave
oral sex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
group sex

Personal description

Fotka péra, neslušný vzkaz, nadržený kecy = AUTOMATICKY BLOK. Jsme lidi a ne prasata- aspoň já se tedy za člověka považuju a s prasaty si nerozumím :)

Hledám dva kluky na trojku- určitě nechci abyste měli něco spolu (čili hetero). Je mi 28, měřím 182 cm a vážím cca 65 kilo, mám delší tmavé vlasy. Jsem na mladší, vůbec mi nevadí když Vám bude méně než 20, naopak přes 30 ani nepište. Již několikrát jsem měla nezkušeného kluka a celkem se mi to líbilo- baví mě zaučovat, nevadí mi tedy ani panic. Jsem zadaná a mám přítele- ten trojku nechce, tak hledám touto cestou. Nic jiného než trojku nehledám, než mi napíšeš tak se domluv s nějakým kamarádem.

OCENÍM KDYŽ MI SÁM OD SEBE NAPÍŠEŠ V JEDNOM Z PRVNÍCH VZKAZŮ JAK SE OBA JMENUJETE, KOLIK VÁM JE, ODKUD JSTE A TŘEBA NĚCO NAVÍC, NEJLÉPE I NORMÁLNÍ FOTKY....pár řádků o sobě zvládne napsat každý. Tahat to z každého jako z chlupaté deky, není moc zábavné :) Ráda uvidím aktuální civil foto vás obou-obličej+postava ( sólo i společné)- dozvím se o Vás pár informací a až si budu na 100% jistá kdo jste, pošlu své a pak se můžeme seznamovat a domlouvat. Veškerá domluva a komunikace pouze ve třech. Zázemí mám a ráda vás pozvu třeba na víkend, klidně pravidelně.

Svoje foto posílám až když vidím, že to má smysl a jsem si Vámi jistá (že to jste opravdu ti za které se vydáváte a že máte zájem), tzn. ne po deseti minutách chatování, ne první den.... obvykle třeba druhý večer nebo na skypu v chatu ve třech. Profilovka je moje, z loňska a pro představu si myslím do začátku stačí. Poslat foto každému kdo si řekne by dopadlo tak, že bude všude po netu za chvíli, takže jí nebude nikdo věřit, tak budu muset poslat jinou a bude to stále dokola.

Stejně tak otázky na téma sex apod řeším až poté co vás oba poznám trochu civilně :)

Než se setkáme tak požaduju aspoň pár večerů si psát ve třech po skypu, poznat se, vidět vás normálně na kameře. Webku nemám (i v dnešní době jsou PC a mobily bez toho - když v práci zlobíte, tak to dostanete za trest a je to :) ) a nehledám žádný honiče, poslat samozřejmě skoro jakékoliv foto není samozřejmě problém.

Ještě nikdy se mi nepovedlo realizovat setkání po jednom večeru domlouvání se... vždy se na to jeden z kluků vykašlal. Pokaždé to dalo třeba týden-dva psaní si a seznamování se.... proto na to jdu trochu pomaleji. Na druhou stranu pomalejší postup znamená jistější cíl :)

Nemám zájem cokoliv domlouvat se dvěma náhodnými kluky odsud- pokusů proběhlo několik a žádný úspěšný. Čili pouze dva kamarádi, co se reálně znají.

Dělám to pro zábavu, nikoliv pro peníze. Tím, že mi budeš nabízet peníze mne akorát urazíš a nebudu se namáhat ani odpovědět.

Bydlím ve Špindlu a mám tady i byt. Poté co se poznáme není problém vás pozvat třeba na víkend...

Budu ráda když budeš šetřit můj a svůj čas a napsat mi, že je škoda že jsi starší, že nikoho k sobě nemáš, jesli se mi nehlásí někdo sám atd- seznamku nedělám a takováhle komunikace stejně nikam nepovede. Pokud tu máš profil 5 let a tvrdíš mi, že je ti 18- zkus se nejprve zamyslet a vůbec nenapsat. Ušetříš tak čas nám oběma.


Představ si, že mi napíše každý den 100 kluků:
50 z nich jsou věkově úplně mimo...
20 z nich jsou někde z dálky a hledají jen něco po netu
20 z nich chtějí poslat fotky aby měli u čeho honit atd
....zbývá 10...
to jsou ti, se kterými se dá vyměnit i pár řádků...
5 přizná že nemá žádného kamaráda nebo si kamaráda vymejšlí a když dojde na foto tak z toho nic není
3 tvrdí že kamaráda mají, pošlou i foto, celý večer si píšeme, ale druhý den si to kamarád náhodou rozmyslí
1 se se mnou jde i psát na skype s kamarádem, jeden večer je to fajn, ale dál už se neozvou...
...no a pak zbývá ten jeden, kterého jsem už pěkně dlouho nenašla...

Jinak ta výše uvedená představa je někdy i reálná- opravdu mi přijde kolikrát i přes 100 vzkazů za den, proto se omlouvám když jsem občas nepříjemná, ale psát každému dokola vše co si může přečíst tady vážně není zábavné. Dala jsem si tu práci sem vše sepsat, přesně z výše uvedeného důvodu.


Jen tak pro pobavení:
#tento profil tady mám cca 3 roky (předtím jsem měla jiný nick, ale zrušila jsem ho)
#za tu dobu má můj profil cca půl milionu návštěv
#odhaduju , že tak s 5tis. klukama jsem si vyměnila více jak pár zpráv
#z toho bylo pár kluků (na prstech obou rukou to spočítám) se kterými jsem se sešla a zrealizovala co hledám
# asi tisíc lidí si vysloužilo ignor (posíláním nahých fotek atd..)....
.... no a pak se někdo diví, proč tady mám tak obsáhlý popis toho co chci- prostě je to jen ze zkušenosti a se záměrem odradit a "zlepšit" si tak úspěšnost - budu radši když mi napíše méně lidí, ale reálně se dohodneme :)

Jestli jsi dočetl až sem, tak děkuji za výdrž, mozek v hlavě a ne v kalhotách :) a budu ráda za vzkaz :)