Searching

Man
Purpose of search:
friendship
sex
talking

User videos (1)

Personal information

Age: 36 years
Zodiac sign: Sagittarius
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: natural red

Personal description

Ale když vím, jak si MLADÝ chlap neváží kvalitního člověka a chce jen nějakou napyšněnou nandu, která sice sexy vypadá, ale když se vyjádří, tak raději neslyšet. A když vidím, jak STŘEDNĚ VĚKOVÝ chlap má rád už i intelektuálně reprezentativní babu, ale zase je to zmrd. Tak si říkám, že asi přeorientuju na lesbu a nebo a to bude asi nejlepší řešení, přeoperuju na chlapa.
U
Chceš rozumět charakteru druhého? Musíš nejdřív poznat a rozumět sám sobě. Chceš poznat ten pocit, jaký je to být milován? Tak musíš mít i ty čisté srdce. Chceš někoho vychovávat? Sám musíš být mistr v oboru. Chceš poznat krásu života? Nech se vést. Chceš najít partnera? Nech to osudu. Ale jak se říká... Když nejde Mohamed k hoře... tak proto jsem tady a hledám někoho 30- 40 let z Prahy), kdo bude moji životní podporou a cesta životem a já pro něho cesta životem a životní podporou.

Ke mně patří MUŽ: silná osobnost, vyrovnaná a vyspělá, extrovert, ktery může v sobě uchovávat hravé dítě (je tzv. prdly), myšlenky má urovnane, vždy jedná racionálně, s duši a moudře. Miluje pohodu a zároveň akci (tzv. miluje mír, ale i válku). Neřeší nic, jen nezbytné věci. Bůh je v něm a nikoliv se k němu modlí. Symbol Krista má duchovně u sebe, nikoliv před sebou. Mentálně a fyzicky je voják, má akcent i zdravotnika a elegantního gentlemana. Miluje svobodu a uvědomuje si dar života. Žít s partnerkou je pro něho psychická a duchovní radost. V partnerství dává a přijímá.