Searching

Man

Personal information

Sexual orientation: hetero
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 162 cm
Weight: 62 kg

Dating Ads (5)

SM, LATEX, BONDAGE

Woman offering services
Czech Republic Jihomoravský kraj

*6* STYL SLABÉ SM, LATEX, BONDAGE.. *6* podvázat, svázat, přivázat k posteli lanem, řetězem či pouty, dráždit do vyvrcholení, Ize použít didlo, vibrátor, kolik, lechtat, pleskat, liskat, fackovat, pleskat rukou, bičem, páskem, nadávat, učit, poučovat, trestat - skutky, úkoly..
*18* Předem se ráda domluvím na konkrétní hře.*18*

NOŽKY TI MŮŽU ZAPŮJČIT K ZULÍBÁNÍ..

Těším se na naše shledání v Brně vedle Tuřan.
Veškeré mé fotky i míry jsou pravé, nijak upravené...

Objednej se prosím dříve než chceš přijít..

Sex hobbies and interests

foot-fetish
latex
sexy lingerie
nylons
bondage
sneaking
uniforms
high heels

Personal description

SEX apd.NEMÁM V ŽÁDNÉ NABÍDCE! !!!!!!!!!!!!
Který zavolá neb SMS ? BUDE MÍT PŘEDNOST...👍 Nabízím erotickou masáž v tantra stylu s PRAXÍ přez 3 léta 😺. Mé tělo s pohyby tě vzruší natolik, až MŮŽEŠ i vícekrát VYVRCHOLIT. 😉 BEZ SEXU apd. ! Zasvětím tě do rozkoše MÉHO VŽDY ZCELA NAHÉHO TĚLA (nebo dle přání v oblečku). PŘI VZÁJEMNÉ masáži se i ty, můžeš mě POVRCHOVĚ JEMNĚ DOTÝKAT ! Jsem po celý rok albínka, to zn, bílá kůže VŠUDE I TAM DOLE !! Světlejší nemůžete vidět.. ZÁKLADNÍ MASÁŽ je pouze rukama ..🤷‍♀️ do vyvrcholení. Veškeré možnost i ve stylu SLABÉ SM ( podvázat, svázat, přivázat k posteli lanem, řetězem či pouty. Dráždit do vyvrcholení, lze použít didlo, vybrátor, kolik. Lechtat, pleskat, liskat, fackovat, napleskat rukou, bičem, páskem. Nadávat, učit, poučovat, trestat - skutky, úkoly - NÉ ŽÁDNÝ ORAL ! Ten si nazaslouží žádný z vás !
NOŽKY TI MŮŽU ZAPŮJČIT K ZULÍBÁNÍ..🦶 😊Těším se na naše shledání v Brně nedaleko letiště. Veškeré mé fotky i míry jsou pravé a nijak upravené. Objednej se prosím dříve než chceš přijít.. 😺 nejlépe o den, alespoň pár hodin 😊
Ps : NEDÁVÁM : rande, schůzky, procházky, večeře ani večírky.. apd..

Contacts

Phone number:
+420725506051