Personal description

Hic sunt leones.

------------------------------------------------------

Nová vsuvka, nové intro : Nekontaktujte mne prosím veškeré hybridní bytosti typu bi, sub, dom, kanda, switch, trans, CD, TV, bull, trošku bi, trošku panic ...zkrátka ega plynoucí z lenosti zaujmout, dle vyspání, a nebo zkrátka že to je in. Pro mne to in není, nerozumím řeči vašeho kmene, soryjako.

------------------------------------------------------

PAVEL ."Skoropade". . . 150kg, pleš, bez zubů, socka. Loudil, slibotechna, sběratel fotek. Co bych tak ještě o sobě hezkého řekl... ? Lidi proberte se, tady nikdo normální není. Kdo kastuje zrovna zde, je blázínek.

...ale jen tak na první dobrou : Jsem všude zdejší, ale musí být proč a pro koho. Na ehmmm modré nicky nejsem...a z červených případně jen a pouze přiměřeně mému věku...a anorexii též nefandím.Virtualita mne nezajímá, a pokud reálné setkání, což zde nikdo moc neprovozuje, tak s vyřešenou minulostí...což už nemá tuplem nikdo zdejší....ve svém věku se nemíním nikde skrývat a říkat tomu vztah.

No, a po pár týdnech tu strávených musím dodat, že nesnáším "hrupki", zdrobnělin/k/y, infantilnost - včetně ahojíků cca 1234x denně, smajlíky, buranství skrývající se za erotično...no, je toho daleko víc, ale snad už odradí tohle.

Mimochodem...kdo se prezentuje penisem, je pro mne čůXák. Kdo vagínou, je "pííp". Ta ohraná/ochranná mantra že jsme na erotickém chatu moc nefunguje...respektive někdy méně, znamená více. A zde to platí dvojnásob. Jak s důvěrou, tak s prezentací rádoby alter ega.

P.S. To, že jsem přihlášen, neznamená že tu jsem "fyzicky", a že hned čtu a odepisuji. Znamená to pouze jedno jediné, že mi do toho nemá kdo doma ani v práci vlézt, a že nemám před kým co skrývat, proto se jednoduše neodhlašuji. Pohybuji se v místnostech - navzdory jejich názvům - kde se to v dané chvíli nejmíň hádá, mentoruje, kopíruje, uráží... a sklo téměř nečtu. Kdo chce, šeptne, pošle vzkaz, dělám totéž.


...tak schválně, která to dočetla až semka, hm?