Searching

Woman
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
photo shooting

User videos (1)

Personal information

Age: 31 years
Marital status: unmarried partners
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 183 cm
Weight: 85 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
latex
oral sex
nylons

Personal description

Ahoj,

Hledám slečnu, která by si chtěla vydělat slušnej balík. Hned první měsíc do toho můžeme šlápnout a dostat se na 3000Eur. Budu potřebovat jen cca 100 videí sólo, od soft po hard a tak 400 fotek. V ten moment jsme schopný vystřelit rychle nahoru. Potenciál tady je v klidu i 2 mega za měsíc při tomhle objemu materiálu. Pokud máš materiálu méně, tak v poho, začnem pozvolna.
Aby nám to šlapalo a naše energie nešla nazmar, potřebuju top kočku, která se nebude stydět, ale žádný extrémy nechci. Stačí, že budeš sexy a fit. Úplně ideál velký prsa, klidně silikon a štíhlá postava hezky tvarovaná, prostě aby bylo vidět, že na sobě makáš. Když k tomu přidáš sexy kukuč, tak to půjde jak po másle. Žádnej sex po tobě nechci, věci si můžeš fotit a točit doma sama, foťák (bezzrcadlovku), světlo klidně půjčím, ale jde to i na iphone pro od 12+ a nemám problém ti ho koupit na práci. Co se týče věku, tak slečna do 22let dostane přednost, vy ostatní koukněte níž.
Aby jsi byla v klidu, napíšeme spolu smlouvu. Podmínky dohodneme osobně. Ideálně Praha a okolí, protože se budeme muset občas potkat.

Pro starší ženy:
Jsem pro spolupráci i s vámi, do 45ti let. Ovšem musíte mít super postavu, pevnou, ideál velký prsa, hezkej úsměv. Nebo prostě jinou přednost či zálibu, která má potenciál nalákat lidi na placený odběr.

Anonymita:
Podepíšu i dohodu o mlčenlivost a ochraně osobních údajů, nemám problém. Fotky a videa s obličejem nebo bez? S obličejem je to vždy lepší. Samozřejmě pokud je zbytek od úst dolů super a máte co nabídnout, tak lze vše i bez obličeje - pouze rty a dolů budou stačit, se vším poradím.

Varianty anonymity:
1. Veřejné i placené profily s obličejem. (maximální výkon)
2. Veřejné profily profily bez obličeje a placené s obličejem. (střední výkon)
3. Veřejné i placené profily bez obličeje. (malý výkon, ale i tak to může jet bomby, je tam více aspektů)
Placené profily lze omezit blokací české a slovenské republiky, o lokální trh vůbec nejde.

Jelikož to bude za začátku náročné na čas, tak naberu jen jednu slečnu. Takže pokud třeba nesplňuješ některé z podmínek, tak neboj, jakmile zpracuji materiál a vše bude nastaveno, tak se dostanu k další.

Cíl je tedy těch 100 videí a 400 fotek. Jde začít i s 20 videí a 100 fotek. Jakmile cíl splníme, tak jednou týdně bude stačit jedna soft erotická fotka a jedno sexy video bez odhalování. Další erotická videa fotky už nechám na tobě a uvidíme podle výkon materiálu.

Forma výdělku:
Jelikož je to příjem ze zahraničí, odvádím běžně DPH 21%. Takže na příkladu, kdy vyděláš 100.000Kč, tak odevzdám 21.000Kč státu, 50.000Kč tobě a 29.000Kč mi zbývá. Jsou slečny, které se v pohodě dostávají na částky vysoko nad 500.000/měsíc a spousta i nad milion. Ty by sis musela u první výplaty založit živnost volnou, abych si mohl tvoji odměnu dát do nákladů.

Co je zahrnuto v mé odměně:
Know-how. Správa všech profilů, střih videí, cenzura, úpravy fotek a social marketing.


PS: Jsem zadanej, mám rodinu a o mileneckej vztah nemám zájem. Budu rád, když to takhle nastavíme od začátku, bez pokoušení jako seriozní spolupráci! :) Podnikám a jedu na 100% o úlety nestojím.