Searching

Man
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Zodiac sign: Aquarius
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: black
Height: 160 cm
Weight: 55 kg

Sex hobbies and interests

foot-fetish
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
nylons
uniforms
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

PRAHA ZA Fo / Já: 31 - JENOM VÁŽNÍ ZÁJEMCI, Nejlépe dlouhodobí! 💯

Ano, mám dlouhý příspěvek, ale vím proč, vím co chci a jasně vím co hledám!...

Nepleťte si upřímnost s drzostí!...

Zajímá mě reálný život, ne virtuální svět!...

Každá dobrá sranda něco stojí! Čas je drahý a rozhodně ho neminím marnit s lidmi co mi za něj nestojí, ale nýbrž s těmi co mají zájem!...

Budu ráda, pokud budeme komunikovat seriózně a vzájemně se nebudeme okrádat o čas: ) Nejsem holka co zde dělá a bude dělat vše, jak některé špindír* a navíc nehledám a ani nechci ať mi píšou nějací prasác*, to si můžeš psát s jinými co splní všechny tvé touhy a nezáleží jim na jejich zdraví a nemají k sobě absolutně žádnou hrdost. Takže pokud je zájem čti pořádně, než se odhodláš napsat, protože co to tu je za některé lidi se raději vyjadřovat nebudu. Všichni jak nemají velký zájem, ale jak přijde na lámání chleba, tak absolutně žádná odezva. Nechceš, nepiš nic složitého!!!

Ahojky, Jsem příjemná a velmi milá Míša. Nabízím doprovod, kamarádku, milenku, sex, relaxační i erotické masáže s erotickým zakončením vzájemného uspokojení, něžné doteky, mazlení, kouření, sex a vše co k tomu patří s ochranou, bez líbání a análu, k tomu jsou u mě potřeba city. Nejsem žádný club nebo privát, poprosím tedy klienty s prostory, pokud možno...(Hotel, welness, auto apod... budeme jen my dva sami. Starší pánové samozřejmě vítáni. Milý a osobní přístup, absolutní diskrétnost!!! Klidně napiš můžeme si spolu užít příjemné chvíle, na kterých se domluvíme. Poprosím Fo vždy předem na ruku s jasnou domluvou, není problém se domluvit i na společné chvíle na celou noc... Jak se ti to bude líbit není problém se nadále vídat a rozmazlovat se. Ještě jedna zásadní věc, pokud máš opravdu zájem poprosím si mě vyzvednout na adrese co ti napíšu. Pokud si chceš vypisovat slohovky požadují odměnu. Nechci aby si mi posílal fotky tvého přirození. Své fotky zde nemám z určitého důvodu, není problém poslat do zpráv. Vulgární lidi a prasat* automaticky blokují, hledám zde normální a spolehlivé lidi, kteří se jasně na něčem domluví/m a to také dodrží/m! Je jedno jestli semnou chceš sex nebo schůzku, prostě hodina se platí tak, či onak.
Neberte si to osobně, ale zkuste mě také trošku pochopit... Všem děkuji za pochopení a budu se se těšit, Vaše Míša ❤️