Searching

Man
Purpose of search:
sex

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex
piss
sexy lingerie
nylons
sperm
high heels
fingering

Personal description

Jsem nezkušené, mazlivé koťátko, které si rádo hraje a hoří touhou po nových sexuálních zážitcích. Mám krásné, plné trojky kozičky a malinkou, úzkou pipku. Taky modré oči, huňatou černou hřívu a jemnou bílou pleť. Čekám na Tebe ve svém pelíšku a jestli chceš, můžeme si spolu hupsnout i do vířivky. Očekávám fo a férový přístup. Jsem ti k dispozici od 16 hod až do rána


Mám taky ráda různé fantazie, třeba budou i Tvoje a můžeme si je společně naplnit.

1. Představ si, že jsi můj učitel ze školy, jsem zlobivá studentka, která by správně měla propadnout, ale Ty mi dáš ještě šanci, abych si tu známku opravila… A věř, že já se budu opravdu hodně snažit. Můžeš mi třeba i naplácat na holou, abych si to lépe pamatovala. Prosím, raději ale jen rukou… Můžu Tě u toho oslovovat pane učiteli ?

2. Účastnila jsem se konkurzu na místo modelky. Jenom Ty jediný seš porotce a budeš si mě potřebovat důkladně prohlédnout a asi i vyzkoušet, ne? Jistě ten konkurz vyhraju.

3. Budu Tvoje královna a ty můj poddaný. Budu sedět v křesle a ty přede mnou klečet na kolenou. A budeš škemrat a prosit a bude záležet jenom na mě, co Ti dovolím. No, když se budeš hodně snažit a třeba mi i přineseš nějaký dárek…? Kdo ví…

4. A už jsi to někdy zkoušel se dvěma holkama najednou? Můžu přizvat kamarádku. Nebudeš vědět kam dřív šáhnout. Najednou čtyři nohy, čtyři prsa a dvě ku… a co kdybys ty vládce harému nám dvěma sám určoval, co máme dělat??? Taky se nám to bude líbit.

5. Chceš se chovat nemravně, hodně nemravně a být u toho vulgární, mám být Tvoje děvka, čubka anebo se tak mám chovat já?

Zavolej mi na číslo : 603 414 579