Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 58 years
Zodiac sign: Cancer
Sexual orientation: hetero
Marital status: unmarried partners
Eye colour: blue
Hair colour: grey
Height: 176 cm
Weight: 86 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
sexy lingerie
fingering

Personal description

Najde se zde milá, příjemná žena, drobnější postavy, která je sama i když sama nežije? A schází jí něco víc, než jen sex? Trocha romantiky, tolerance a něžností? Trochu si přibarvit ten šedý normální život? V tom případě Tě rád poznám. Diskrétně a dlouhodobě.*4**58*

Žádný civilizovaný člověk jakživ nelituje žádné rozkoše. Necivilizovaný člověk totiž ani neví, co to rozkoš je.
Oscar Wilde

Žena je jako lilie, jemný muž se jí neodváží dotknout, ale přijde osel a sežere ji.
F. Rechefoucauld Nedá mi to, musím se podělit o pár postřehů. Povídky čtu již dlouho, jako neregistrovaný. Tak jsem to nakonec také zkusil. A musím říci, že mě Amatéři, jako seznamka zklamali. Nečekal jsem žádný boom, ale že většina mužů a žen postrádá elementární slušnost, jsem nečekal. Vždyť stačí napsat:" Těší mě Tvůj zájem, ale já jej nesdílím". A není co řešit. Chápu, že dle žen, za vše mohou muži. Ale přece zde nejsou jen samí ubožáci s IQ houpacího koně. Je zde také spousta slušných mužů, kteří jsou takovým přístupem znechuceni. A jsme v pasti. Vždyť erotika je tak krásná. Proč si ji kazíme takovým způsobem. Mám rád ženské akty a ženy vůbec. Ale někdy mi vadí jejich prezentace zde. Spíše patří do porna.
Mám tedy jeden malý návrh. Zkusme se k sobě chovat jako lidé. Vždyť si snad každý člověk zaslouží alespoň trochu slušnosti. Nelze přece všechny šmahem odsoudit, zkusme používat zdravý rozum.
Slovy klasika:"Zaseješ-li vítr, sklidíš jen bouři." Snad si někdo z Vás tohle přečte a zamyslí se nad tím. Alespoň trošičku. A pokud jste to dočetli až sem, děkuji, že jste mi věnovali svůj drahocený čas.