Searching

Purpose of search:
talking

Personal information

Age: 29 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: green
Hair colour: black
Height: 170 cm

Personal description

Milí zlatí, profil tady jsem si založila jen tak, protože mi o Amatérech řekla kamarádka. Z toho plyne, že tu nic zvláštního nehledám. Rozhodně teď nehledám vztah. A věřte mi, že chlapů, kteří si chtějí zašukat, je všude celkem dost, takže není potřeba hledat je na internetu.

Jestli chcete, tak mi můžete napsat a já, KDYŽ BUDU CHTÍT, vám odpovím. Počítejte ale s tím, že náš vztah na 99 % zůstane virtuální. Pokud bych chtěla, aby to bylo jinak, tak vám to řeknu. Přemlouvání do něčeho, co nechci, nesnáším, tak to prosím nedělejte.

Nešukám, nekouřím, nehoním ani nemasturbuju za peníze. A věřte mi, že žádná částka mě neohromí dostatečně na to, abych změnila názor. Stejně tak nestojím o divný nabídky práce. Práci mám a výhoda je, že ho nemusím šéfovi kouřit. Zvláštní jsou i různý "velkorysý" nabídky masáží zadarmo, focení zadarmo apod.

Jestli se smíříte s tím, co píšu výše, a stejně jste se rozhodli mě oslovit, bylo by fajn, abyste napsali něco zajímavýho a smysluplnýho, na co se dá rovnou reagovat. Asi i při komunikaci s jinýma ženskýma tady se vám bude hodit informace, že mezi takový zprávy nepatří vzkazy jako "Ahoj" nebo "Jak se máš", ale ani "Máš dobrý kozy", nebo "Chtěl bych s tebou mrdat". Taky si myslím, že není úplně ideální hned začínat sexem. Sexting je fajn, ale ne s chlapem, kterýho jsem nikdy neviděla a nic o něm nevím.

Když mi pošlete fotku ptáka, tak mě to sice neurazí, ale vaše představa, že z toho budu mít samovolnej orgasmus je taky mylná. Na těchhle stránkách, ale nejen na nich, mě ohromíte spíš tím, že jste vtipný a dobře se s váma píše, než tím, že máte půlmetrový klacky. Asi je fajn, když máte nějakou profilovku, ze který přibližně poznám, jak vypadáte. Nic víc pro psaní s váma nepotřebuju.

Předem se omlouvám všem, kterým jsem neodpověděla, i když si dali tu práci, přečetli si můj profil a napsali mi pěknou zprávu. Neberte si to osobně. Vzkazů mám opravdu hrozně moc a není v mých silách odpovědět všem.