Searching

Woman
Purpose of search:
sex

Personal information

Zodiac sign: Taurus
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 184 cm
Weight: 70 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
foot-fetish
latex
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
SM
bondage
high heels
dominator - slave

Personal description

Zdravím Vás, drahé ženy a automaticky ignorují a mažu vás, otrávený buzny.!!!
jsem velmi složitá osoba, někdo by řekl, že naštěstí i velmi jedinečná: ) Sex, punk, drogy,adrenalin a vše zakázané bylo dlouhou dobu mému srdci nejbližší.

Poslední léta se snažím , snad i úspěšné žít normálněji. Dělám výškové práce, což mi dopřává adrenalin. Často jezdím za prací po celé čr. V životě jsem měl jen pár koníčků. Zbraně, lov, motorky, fotbálek a byť na posledním místě, nejoblíbenější ženský orgasmus! Napsal bych mnou způsobeny, ale je pravda, že pohled na ženu, která si to akorát udělala mně vždy rozpálí.

Na druhou stranu postoje žen, kdy si myslíte, že jen vy něco dáváte mně uráží..ja se v 80% udělám jednou a žena min.2x..v 19% já dvakrát a v těchto případech si ty své nespocita ani dotyčná. 1% si nechávám v záloze, abych si nedělal z huby sráč. jsem upřímný, co na srdci, to na č....u.Pokud nezaznamenam zájem z druhé
strany, vtirani, či přemlouvání se ode mne nedočkáte.

Celkově jsem atletické postavy, tak prosím jen ženy vedle kterých bych sr mohl citit jako chlap.Symetricky;) Podle mně je každá žena něčím krásná pro svého partnera. já mám rád veselé, inteligentní, sexy, sebevědomé dámy, které opravdu jsou dámy.Ne fifleny s gelovkama a úctou v kabelce..Teď to vypadá spíš jak popis možné partnerky, než milenky..Mám rád husté, pevné vlasy, hubené kotníčky a hezkou pleť. Toť vše..Docela jsem zvědavý, jak to tu dopadne..