Searching

Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Sexual orientation: hetero

Personal description

Jsme pár okolo padesátky-dnes už po ní, mladšího myšlení a sportovního vzhledu. Máme hodně zájmů, rádi cestujeme - a to i vlastním karavanem.
Život je krásný a pokud se najde malá skupinka lidí ( 4-6 ), kteří se stanou přáteli, mají podobné životní postoje, zájmy a záliby, je to ještě hezčí. V zimě lyže, sauna, wellness, posezení, v létě potom koupání, koncerty, moře, a v mezidobí jara a podzimu turistika, kolo, památky, divadlo. Ve více lidech se civilní zážitky prohloubí o komunikaci, názory, úsměvy, srandičky, hry a soutěžení.
A když se tito lidé jsou schopni shodnout v oblasti erotiky, masírování a mazání nahých těl, dotecích a vzájemném sexuálním prožitku ve skupině, je to něco, co posouvá poznání dále, výše a uspokojuje všechny zúčastněné v něčem neznámém a novém . Ale každý účastník se může rozhodnout o čemkoliv, neúčastnit se čeho nechce a každý další mu musí rozumět, protože toto právo má i on. Má to být pohoda pro všechny, protože každý jedinec je sebou sama a má svůj názor, postoj, touhu, chtění ... .Jen tak je to možné a uskutečnitelné i v oblastech, které jsou výsostně osobní. Sexualita je důležitá součást života nás všech, v určitých chvílích ve více lidech ji lze prožít v nových dimenzích. Ano je to idea, kterou se snažíme naplnit reálem, je však velmi těžké najít a vytvořit souznění takovýchto kamarádů. Pokud máte stejné nebo podobné názory, sny, ozvěte se nezávazně prosím- Třeba se vše podaří a bude to velmi zajímavé.

A potom opět přichází běžný život a my jako všichni řešíme běžné otázky žití, žijeme v páru s rodinou, doma je zcela normální způsob rodinného nebo partnerského života, tak jako všech ostatních lidí. Jen ta vzpomínka je úžasná a opět se těšíme na setkání a nové zážitky ve všech oblastech denního i nočního života. Je třeba žít naplno, objevovat nové dimenze vztahů, čas teče jako voda v horských bystřinách - rychle a neúprosně, vše se vzrůstajícím věkem je méně a méně dosažitelné a přibývají životní komplikace. Není na co čekat, protože jinak život proletí kolem nás, ohlédnutí bude méně zajímavé a vzpomínky méně barevné. Děkujeme, že jste naši vizi a sen dočetli až sem a těšíme se na vaše vzkazy, názory, vyjádření a nabídky.