User albums (1)

Stories (1)

Puppyplay - Sobota

7 months ago 3 1048 10

Konečně je sobota, tvůj velký den, na který ses celý týden tak těšil. Dnes půjdeš se svým Pánem na puppy play akci. Celé dopoledne jsi přemýšlel, co tvůj Pán s tebou zamýšlí a vzrušením máš mokré…

Personal description

Don't make me blue.

Predem, pisu bez diakritiky. Neni to proto ze bych byl negramot, nicmene jsem proste liny a zvykly na tento styl psani. Tudiz pokud je Vam to proti srsti, budiz.

Je me 37 a zil jsem dlouho v Praze. Nicmene okolnosti me privedly zpet do Ostravy a nyni ziju ve vesnicce kousek od ni, v Ludgerovicich. Jsem vyssi postavy, mohutny az tlusty, modrosede oci, hnede vlasy, plnovous. Nicmene vzhled se cas od casu meni podle toho, na co mam naladu.

K postnuti fotek meho penachimu zde na profil me ukecali kamaradi. Takova ta klasicka vymluva, vsak to znate.

Mezi me zaliby patri predevsim pocitace takze ruzne brouzdani po webu, hrani her [predevsim survival a LoL], sledovani filmu a youtube ale take furry, pripadne oprava poskozenych veci.

Rad varim, pecu, smazim.... predevsim to co vidim nekde na youtube, ruzne po kucharkach pripadne me to prijde zajimave zkusit. A idealne to, co lidi kolem me stravi.

Rad si prectu dobrou knihu pripadne poslechnu audiopovidky. Mam rad fantasy, sci-fi, space opera, new weird. Avsak i kriminalni pribehy s horrorovymi prvky [John Sinclair - Na stope Hruzy]

Posloucham predevsi tvrdsi rock, spise stare veci, nicmene neohrnu nos ani nad metalem ci hip hopem. je to song od songu. Pokud me to sedi, posloucham to. Z tech novejsich kuprikladu Hazbin Hotel - Addict ci Pogo - Pogo - Forget (slowed down).

Jsem abstinent, alkohol me nechutna [tim myslim ani pivo ci vino] nicmene nemam problem ho pouzit pri vareni. Taktez nekourim a to ani lehke drogy typu marihuana. Nicmene obcas si dam vyluh ze zeleneho kratomu pro udrzeni soustredeni a dodatek energie. Take mam rad dobrou kavu pripadne bublinkove nealko.

Pokud si nechcete kazit den ctenim o sexualnich vecech tak tady to zapichnete.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co se tyce sexu, uzil jsem si sve postupem casu, predevsim jako top a domik, take jako rigger, nicmene dnes uz to delam spise rekreacne a spise preferuju oznaceni "mentor" nez aby me nekdo rikal "pane". To znamena, ze pokud s tim zacinate nebo si nejste jisti sami sebou, nebo tim jak s Vama Vas domik zachazi, staci se zeptat, rad pomuzu, pokecam, pripadne navrhnu Vam jak v tom pokracovat.

Jsem bisex, nicmene me libido se odviji od me nalady. Samozrejme mam rad i transsexualitu a to nejen po sexualni strance. Ale take kuprikladu sissy. Nicmene, pokud me napisete, ze chcete sex nejspise vam odpovim negativne.

--------------

Poznatek: Je docela zajimave, kolik kolik divek a zen se zde nabizi ci hleda moznost privydelani ci brigady. Jen tak dal! Je potreba chytit prilezitost za pacesy a take vyplnit diru... v trhu.

To vazne, k pridani jedne sve fotky potrebuju sedm dalsich do galerie? Kdo to zase vymyslel. Vite jak je tezke vyfotit jednu abych tam nevypadal jako pomatenec?

... az si na neco dalsiho vzpomenu tak to pridam