Personal information

Age: 34 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: unmarried partners
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 156 cm
Weight: 64 kg

Dating Ads (1)

Jsi to Ty?

Woman seeking man
Czech Republic Středočeský kraj

Ahoj, i když tomu nedávám moc šancí, tak bych tu ráda našla fajn kamaráda na vše možné :) nehledam tu čistě a primárně sex, takže pokud Ti jde jen o zásun, tak mi nepiš, ale nejsem ani jeptiška. Hledám tu chlapa, který se o sebe stará a má něco v hlavě. Ráda bych tu našla člověka s kým si budeme mít co říci a pak dále se uvidí kam se to posune. Nehledam zoufalce ani sex za prachy!!budu ráda,pokud budeš mít nějaký přehled, budeš trochu sportovat a starat se o sebe. Věk 25-45. Budu se těšit na vaše zprávy.
Pokud reaguješ na tento inzerát VŽDY v odpovědi napiš něco a sobě a pošli civilni fotku. Na zprávy bez fotek, s fotkami vasich chloub nebo pouze "ahoj jak je " OPRAVDU NEREAGUJI. Prosím ani nepište když odepíšes nebo budeš chtít pošlu fotku, posílejte je rovnou.

Personal description

I když jsem na stránce, na které jsem, neposílejte mi fotky svých ptáků. Opravdu jsem z toho už znechucená, když v každé zprávě většinou místo pozdravu přijde fotka vašeho nadobíčka. To fakt neumíte ženu zaujmout jinak? Mě chlap například zaujme svojí inteligencí a to ten, kdo mi pošle takovou fotku fakt nemá. Ne fakt se tu neukazuji a neposílám nahé fotky a čoveče ani za prachy :-D ani o svých vášních nemám potřebu s cizimi lidmi vypisovat a ani tu nehledám náhodný sex.
Pokud mne chceš opravdu poznat, napiš mi smysluplný text a připoj svoji fotku. Na zprávy typu ahoj jak je, co hledas, atd nebudu reagovat. Chodí mi denně mraky zpráv a fakt nemám čas s každým vypisovat, proto odepisuji pouze těm co poslou první zprávu s fotkou a textem o sobě a co hledají.