Personal information

Age: 42 years
Zodiac sign: Libra
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 185 cm
Weight: 90 kg

Personal description

Od roku 2017 se věnuji tantrickým masážím. Pracuji jako profesionální tantra masér v zavedeném studiu a tantrické masáže mohu poskytovat také jako mobilní masér v soukromí klienta.

Mám certifikaci také pro klasickou sportovní masáž, absolvoval jsem mimo jiné také kurzy manuální lymfodrenáže, ale prioritně se věnuji relaxačním, uvolňujícím a prožitkovým masážím, zejména tantrické masáži. Poskytuji dlouhodobě také tzv. sexuální asistenci (více na stránkách spol. Freya) hendikepované klientce.

Tantra masér je především "zprostředkovatelem" prožitku, "podněcovatelem a usměrňovačem" toku energie. Jeho hlavním úkolem je zajištění bezpečného prostředí a vytvoření prostoru pro maximální prožitek masírovaného, přijímajícího. Každé setkání začíná přátelským rozhovorem, kdy si popovídáme o záměru přijímajícího a zejména o stanovení hranic přijímajícího i maséra. To je velmi zásadní pro vytvoření a udržení bezpečného prostředí a vzájemné důvěry, a především zásadní podmínkou pro maximální prožitek.

Nutno podotknout, že záměrem tantrické masáže není sexuální uspokojení, dosažení orgasmu v běžné formě. Tantrická masáž je spíše prostředkem k dosažení a prožití stavu hluboké relaxace, uvolnění a zároveň dosažení mocného, niterného prožitku.

Z vlastní zkušenosti vím, že "moderní člověk" někdy není příliš zvyklý a nedokáže z počátku prožít a vychutnat neobvyklou formu nového, intenzivního prožitku. Často míváme velmi silného "vnitřního soudce", který se snaží nám nalhat, že naše reakce jsou nepatřičné, že není v pořádku intimní setkání s "cizím člověkem", že nevypadám jako model/ka, že jsem moc mladý/mladá nebo starý/stará nebo že "je to divné". Takového společníka ale na naše setkání nebereme. Někdy může být potřeba se i takovou věc "naučit". Aktivně a vědomě cítit, vychutnávat a prožívat smyslné a pečující dotyky, uvolnit se, dovolit si užít si pozornost, lásku a péči, kterou si zasloužíme. Sexualita je lidskou přirozeností a nejsilnějším zdrojem energie.

V kamenném tantra studiu nabízíme také masáž od více masérů nebo masáž pro páry, kdy můžete mít se svým partnerem "svého maséra" a můžete si zvolit, zda si masáž užijete společně nebo v oddělených prostorech.

Zajímám se také o BDSM praktiky. I setkání v tomto duchu přináší mocnou energii. I zde nás velmi často provází náš společník vnitřní soudce a snaží se nás přesvědčovat o tom, že "takové věci přece nejsou normální". Že to není v pořádku. Stejně jako strach, i náš vnitřní soudce je tu proto, aby nás v podstatě chránil. Ale neměl by nás omezovat. Stejně tak jako při "běžné" tantrické masáži, i při setkání s prvky BDSM mohu být vaším průvodcem při prvním seznámení s pocity a prožitky, a stejně tak při poznávání a zkoumání vlastních hranic.

Na začátku každého setkání věnujeme dostatek času otevřenému rozhovoru v přátelském duchu, kdysi můžeme popovídat skutečně o čemkoliv. O tom, co vás zajímá, jaké máte zkušenosti, poznatky a názory, o všem, co byste chtěli vědět, i o tom, co byste si přáli zažít. Samozřejmostí je stanovení Vašeho záměru pro bližší setkání, a zejména stanovení hranic obou stran, jak přijímajícího, tak i maséra. Stanovení a striktní respektování hranic je velmi důležité pro zajištění bezpečného prostředí a navázání vzájemné důvěry.

Velmi striktní podmínkou při jakémkoliv intimním setkání je vzájemný respekt, diskrétnost, čistota a zdraví. To garantuji a vyžaduji!

Máte zájem si o všem podrobněji popovídat, vidět se nebo máte jakoukoliv otázku? Napište! Nejsem k dispozici nepřetržitě, ale rád odpovím, jakmile to bude možné.

Jakub.