Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Sex:
Age: 44 years 21 years
Zodiac sign: Aquarius Capricorn
Sexual orientation: hetero bi
Eye colour: blue green
Hair colour: brown brown
Height: 196 cm 170 cm
Weight: 85 kg 49 kg

Dating Ads (1)

trojka

Couple seeking woman
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahoj.

Hledáme ženu do trojky.

Vše ostatní je na domluvě. Rádi máme něžný sex ve třech, kdy se každý věnuje každému. Pokud by tě zajímalo BDSM, rádi si pohrajeme, ale dle vzájemné domluvy a není vůbec nutností, máme rádi i něžné mazlení..

Myslíme, že na profilu je o nás skoro vše.

Co bychom rádi, aby nebyla silná. My máme oba sportovní postavy.
Jinak je opravdu vše na domluvě a vzájemných sympatiích. Když bude Bi a bude mladá, bude to fajn, ale nemusí. Hrátky, hranice si předem dohodneme a nepřekračujeme. Jsme rozumní, rádi se dohodneme, rádi zjistíme sympatie a pak dodržujeme všechny dohody. Má to být krásné pro všechny zúčastněné, tak do ničeho nenutíme a nechceme být nuceni.

Fotky s obličejem nebo nahé neposíláme, ani nechceme. Fotky oblečených postav bez obličejů možné jsou. A nejraději se rádi reálně sejdeme, fotky zkreslují a pro zjištění vzájemných sympatií je lepší jedna osobní schůzka. Vždy musí být nějaká ta chemie, jak se říká. Ale nikdy nejdeme z prvního rande rovnou do postele, říkáme předem a nejde v tu chvíli o sympatie. Ani běžné páry nejdou na prvním rande do postele.

Pokud tě to jen trochu zaujalo, napiš. Leckdy něco vyjde, co člověk nečeká.

Děkujeme za ozvání se. Budeme se těšit

Sex hobbies and interests

deepthroating
fisting
oral sex
sexy lingerie
group sex
SM
sperm
bondage
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Ahoj.
Hledáme ženu do trojky. Ač by to z dalšího popisu mohlo vyplynout, není BDSM prioritou. Hledáme na něžné hraní, nebo na hraní v BDSM. Vše je o domluvě a tak, aby se líbilo všem zúčastněným.

Jinak on je dominantní a sadistický muž, ale v určitém případě může být masochistický. Ona je bi sub nebo switch holka. Hledáme bisexualní dívku / ženu na hraní, nejlépe štíhlou ženu. Vše další je o domluvě, jsme rozumní a sympatičtí. Muži nepište, hledáme jen ženu.

Pokud by nějaká žena chtěla jen s mužem, může napsat také. Máme v tomhle volnější vztah a on si může hrát i jinde. Ona si jinde hrát nechce, buď společně, nebo může jen on.

Každopádně budeme rádi, když se kterákoli ozve. A to i když si bude myslet, že na inzerát není ta pravá. Nikdy člověk neví, s kým si padne do oka. Pište. Děkujeme.