Searching

Purpose of search:
friendship
sex

User albums (1)

Personal information

Sex:
Age: 44 years 42 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: unmarried partners unmarried partners
Eye colour: brown brown
Hair colour: brown brown
Height: 193 cm 169 cm
Weight: 92 kg 58 kg

Sex hobbies and interests

oral sex
piss
sandwich
sex in public
sperm
bondage
fingering

Personal description

‐ - - - - - - - ČÍST PROFIL AŽ DO KONCE !!! ‐ - - - - - - -

Ahoj, jsme stabilni par zijici v Praze. Do budoucna bychom radi nasli muze - kamarada pro obcasne traveni casu ve trech, ale i jako kamose. Zena je dost narocna v oblasti vyberu a proto budeme radi, kdyz pripadny zajemce splni nasledujici pozadavky: musi byt inteligentni, 100% zdravy, nepromiskuitni, cistotny, sympaticky, cestny, diskretni, zabavny, nekurak, sportovni postava alespon 180 cm a vice, vek 35 - 50, M minimalne 18/5, zdrave sebevedomy, ani prehnane SUB ani DOM, vlasaty (muze byt prosedively), na tvari idealne strniste, nebo oholen, charismaticky, muze byt zadany ale s dostatkem casu.

Pouze realni lide, o virtualni seznameni a psani nemame zajem.

Na zpravy o jednom slovu nebo jedne vete nereagujeme. Napiste, co by jste radi, vek zkusenosti, velikost M, predstavte se.

‐ - - - - - - - POKUD NESPLNUJES - NEPIS !!!‐ - - - - - - -

Do zpravy rovnou civilni fotku!!!

Jsme par, ktery rad podnika vylety, pesi turistiku, muz rad vyrazi na kolo, mame radi wellness, radi posedime u piva nebo vina, pres leto grilovani. V zime na bezky nebo sjezdovky.

V pripade sympatii, je napred telefonni kontakt s muzem od nas, pak posezeni u piva (bez zeny) a pak teprve nejaky kontakt s nami obema. Jedna se o pozvolne seznameni s nekolika schuzkami (bez sexu) a pak teprve mozny sex ve trech, kdyz bude zena od nas souhlasit.