Searching

Man
Group
Purpose of search:
sex

User albums (1)

Sex hobbies and interests

oral sex
sexy lingerie
group sex
sperm
fingering

Personal description

- Praha a okolí -
Ahoj, ráda bych zde našla slušně vychovaného kluka 18 - 40 let se sportovní / štíhlou postavou. Mám ráda větší nebo širší penis. ( 20/5 + ) Pokud se mezi vámi někdo takový najde - tak napište. Odpovídám jen lidem s galerií nebo těm, kdo zašle civilní a erotickou fotku a samozřejmě pár řádků o sobě. Na jiné dotazy nereaguji. Měl by jsi také vědět, že mám svůj osobní život a tak výlety, kino a večeře nehledám. To co hledám je popsané nahoře + tedy bych ráda muže, co má rád perverzi a umí pěkně vycákat kundičku a užívá si squirt. Celkove bych rada muze, co má rad erotiku komplexně a je velmi naruzivý ( ne věcně unavený :-) Ja sama se nepovažuji za promiskuitní osobu. Mám zde za sebou 1 schůzku v horizontu 4 let + jsem tedy nedávno zažila první GangBang což bylo absolutní překonání sebe sama a nakonec jsem si to velmi užila.

Kluci prosím - neposílejte mi hloupé dotazy, stažené fotky atd…/ to co hledám je zde napsané. Jsem reálná osoba a setkání myslím vážně. Velký penis mám ráda ale pokud jsi nevychovaný hlupák- tak ani penis tě nezachrání.

PROSÍM POKUD JSI Z DRUHÉ STRANY REPUBLIKY NEBO DOKONCE SLOVENSKA NEMÁ SMYSL SE NA NĚČEM DOMLOUVAT. MÁM ZÁJEM O PRAVIDELNĚ SETKÁVÁNÍ. POKUD NEMÁŠ ČAS NEBO PŘI PRVNÍ DOMLUVĚ ZROVNA NĚKAM MUSÍŠ …… NECH TO RADĚJI BÝT.

ODPOVÍDÁM JEN LIDEM CO ZAŠLOU CIVILNÍ FOTO A EROTICKÉ FOTO ( pokud mas galerie, tak Er posilat nemusíš )