Searching

Woman
Couple woman & man
Purpose of search:
sex

Personal information

Sex:
Age: 47 years 32 years
Zodiac sign: Taurus Scorpio
Sexual orientation: bi bi
Marital status: married married
Eye colour: blue brown
Hair colour: brown brown
Height: 190 cm 175 cm
Weight: 99 kg 60 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
foot-fetish
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
sperm
bondage
swingers
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Hledáme v ideálním případě pár muž a žena, ve věku 30-50 u mužů a 25-40 u žen, kde budou oba bi, pokud možno oba sub a z našeho regionu. Případně to vyzkoušíme i jednotlivě, ale u mužů kromě těch dvou věcí přibude další kritérium pro výběr a až budeme muže hledat, dáme si inzerát. Zatím je opravdu zbytečné psát. Bez civilních fotek nepište a to samé v případě, že nemáte galerie. Kdo přesto bude neustále otravovat ,tak jde rovnou do ignorace.

Stává se velmi často, že nám píše spousta lidí, kteří si nepřečetli náš popis a požadavky, nebo je prostě ignorují. Budeme k tomu přistupovat stejně. Nemáme čas na vypisování proč a jak. Nechceme a nebudeme dělat ústupky. Je to naše volba a jestli s ní má kdokoliv problém, tak to jednoduše zkoušejte jinde a neokrádejte nás o čas. Nehledáme za každou cenu, nejsme žádní zoufalci, kteří půjdou do všeho po hlavě. Jestli nemáte vypsané základní informace o sobě a galerii, tak nepište. Nepotřebujeme vaše fotky ve vzkazech, kromě těch osobních a po domluvě. A jestli se vám naše fotky líbí,
pište to rovnou pod galerie a ne do vzkazů. Píše vás opravdu spousta a máme z čeho vybírat. Pro ty nechápavé, nemáme pochopení ani my.