Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
photo shooting

User albums (1)

Personal information

Marital status: unmarried partners

Dating Ads (2)

Jen reál

Couple seeking couple
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahoj, hledáte pohodu, slušnost a co se dohodne platí? Můžeme si napsat pár základních info, ale pak telefon, kdo nechce poslat telefon, nepište nám, hledáme reál a bez normálního zavolání nemáme zájem, prostě si zavoláme bez nějakých podmínek a jako rozumní lidé se dohodneme. My to tak máme, hledáme reál a výměnu, nežárlení, pohodu, pravidelně, dlouhodobě, třeba i kamarády a fajn šukání. My 42 a 45, oba vypadáme snad normálně, dobře, nejsme obézní, 100% zdraví, žena může být bi, ale není to podmínka. Výměna je to proč hledáme pár, v jedné místnosti, koukat se, užívat si, šukat.. Ozvěte se, pokud byste měli, reálný zájem a jste ochotni poslat telefon, dokážete být diskrétní a chcete výměnu,...díky, můžeme nejlépe v týdnu, výhledově i třeba víkend nebo sex dovolená. Hezký den

Sex hobbies and interests

oral sex
group sex
sperm
bondage
swingers
fingering

Personal description

--REBELOVÉ-- urážejí a neumějí se chovat
NoStinkyCondom - bohužel další kecálek...

PROČ SE TU LIDI CHOVAJÍ TAK JAK SE CHOVAJÍ? SAMÁ LEŽ A UBOHOST.

KDO NECHCE PO KRÁTKÉ KONVERZACI POSLAT TELEFON, NEPIŠTE NÁM, DÍKY MOC ZA POCHOPENÍ.

Důležité info pro všechny! Pokud nereaguji obratem, je to prostě proto, že pracuji, nebo odepisuji někomu jinému, nebo prostě z jiného důvodu. Pokud se tu najde hlupáček co nám bude posílat otazníčky nebo bude psát, jak naletěl nebo že tady píše sám muž honič - tak takové debílky okamžitě mažeme a pokud bude někdo vulgární a hloupý a neumí si zabezpečit PC bude mít problém a ne není to vyhrožování nebo nějaké nefér jednání, ale jak se tady vypořádat s hlupáky a ubožáky co jsou stateční jen za klávesnicí???

Jsme pohodový pár, slušní lidé, čistotní, umíme si i popovídat, milujeme nespoutaný sex. Na zdraví si dáváme pozor, chodíme na testy, chceme najít fajn lidi co jsou také obezřetní a právě proto si mohou dovolit sex bez gumy. Nehledáme sex turismus, ale pravidelnost a dlouhodobé setkávání a třeba i kamarádství, ale prvotní impuls pro setkání je mrdání.
Ten můj je Kanda, rád se kouká jak mrdám s jiným mužem, ale i on je rád s jinou.

Telefon - pokud si s námi někdo chce psát, myslí to vážně a chce se setkat - měl by být připraven poslat telefon - omlouváme se, ale nechceme si číst žádné výmysly a výmluvy! Poslat tel po krátké komunikaci, kdy si odsouhlasíme vzájemné inf a získáme pocit, že by to mohlo klapnout...poslat tel pro posun komunikace bereme jako základ, že to myslíte vážně a chcete se setkat a ne jen psát, díky za pochopení.