Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
sex
talking

Personal information

Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: green
Hair colour: brown

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
fisting
oral sex
piss
sex in public
group sex
SM
bondage
swingers
sneaking
dominator - slave
fingering

Personal description

Rád spoznam zaujímavý, inteligentný a seriózny pár ( pokojne dominantný) z okolia TN so záľubou v zvrhlých hrách a majúci záujem o pravidelné, zivočísne stretnutia bez narušenia súkromia. Som zrelý, slušne vybavený muž po 30tke/hetero/.
Samozrejme, v prípade naších stretnutí, budem otvorený obom pohlaviam.
Ak hľadáte skúseného "sparing partnera " alebo iba objekt ,na ktorom si môžete popustiť uzdu svojim chúťkam a ktorý sa podrobí vašej fantázii, rozhodne ma kontaktujte. Mám čo ponúknuť. Podmienkou je serióznosť, top zdravotný stav a neamatérsky prístup. Pokiaľ nemáte dostatočné vzdelanie, úroveň a ste ten typ, čo robí za pokladňou, či hneď po práci uteká vyhukovat do krčmy, tento inzerát nieje určený vam!
Tí ostatní smelo píšte. Odpoviem každému a takisto obratom pošlem fotky v súkromnej správe.
Pripadné ďalšie infošky, ktoré vás budú zaujímať. Verejne fotky nemám z pragmatických dôvodov...nepotrebujem sa tu pretrcat.
Na veku tiež absolútne nezáleží. (Sozrejme... čím ste starší... tým lepšie 😉 ) a ani na postavach nezalezi . Ide o živočíšne vyžitie a nie promenádu po móle ;)
Tak či tak, som tu pre vás! Kontaktujte ma ...budem čakať. Ostatné detaily doladime v súkromnej správe ;) ...Naj TN a okolie.