Searching

Man
Woman
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Sex:
Sexual orientation: hetero hetero
Marital status: married married
Eye colour: brown green
Hair colour: blond brown
Height: 172 cm 168 cm
Weight: 70 kg 61 kg

Sex hobbies and interests

oral sex
sexy lingerie
group sex
sperm

Personal description

Nabízíme individuální kurz Tantricko-taoistické masáže pro muže. Veškerý čas je věnován pouze tobě.
Pokud se chceš stát dokonalým milencem, masérem, nabízíme školu Tantricko-taoistické masáže pro muže. Učení masáže vychází z filozofických základů tantrického společenství.
Je to opravdu individuální kurz jen pro jednoho. Modelka-lektorka, Učitel-lektor, který učí a ukazuje techniky, přímo na modelce. Prostory máme, bude i malé občerstvení atd. Modelka-lektorka je vyfocena na profilu.
Děláme to protože nás to prostě baví a chceme si vybírat klienty podle sympatií. Nejedná se o sexuální službu! Pokud máte zájem o výuku, odpovídáme jen na odpovědi a přihlášky s fotkou. (civilní) Obličej je to podstatné, ne pohlaví.
Výuka probíhá zrcadlově, tzn. Naučené techniky, bude lektorka provádět na tobě a ty se to zase budeš učit na jejím těle. Učitel-lektor v žádné případě neukazuje techniky na muži. Ani za finanční obnos.
Taoisticko-tantrická masáž je unikátní s propracovaným rituálem tantrické filosofie pravé a částečně levé ruky. Je ochutnáním světa tělesné smyslnosti, něžné péče i vzrušující aktivace ohně v sakrální oblasti. Masáž obsahuje celé tělo včetně pohlaví. (Lingam a Joni) Šíření tantry a tao učení, osvětluje problémy sexuality, která byla v dřívějších dobách na Západě tématem, o které se nepsalo a nemluvilo.